C cin-31can Üye Kayıt 12 Haziran 2007 Mesaj 26 Tepki 2 Şehir reyhanlı 15 Haziran 2007 #1 Aradaşlar kiminiz tek teker üzerine gidebiliyor.ben daha yeni başladım 3 metre gidiyorum.acaba nasl daha fazla giderim.püf nokalarını yazarmısınız
Aradaşlar kiminiz tek teker üzerine gidebiliyor.ben daha yeni başladım 3 metre gidiyorum.acaba nasl daha fazla giderim.püf nokalarını yazarmısınız
A Alican Forum Bağımlısı Kayıt 31 Temmuz 2006 Mesaj 1.289 Tepki 686 Şehir Acıbadem, İstanbul 16 Haziran 2007 #2 Bazı konuları açmadan önce, forumun ilgili ana başlıklarında biraz gezinsek yada arama bölümünden aratsak, bazı sonuçlar direk cevap verebiliyor... Ama size şöyle bir başlık sunabilirim...>>Tık!!! Özellikle yazdığım açıklama, direk bu işin tekniğini anlatıyor...Zamanla geliştirebilirsiniz... Kolay gelsin
Bazı konuları açmadan önce, forumun ilgili ana başlıklarında biraz gezinsek yada arama bölümünden aratsak, bazı sonuçlar direk cevap verebiliyor... Ama size şöyle bir başlık sunabilirim...>>Tık!!! Özellikle yazdığım açıklama, direk bu işin tekniğini anlatıyor...Zamanla geliştirebilirsiniz... Kolay gelsin
tekteker Forum Demirbaşı Kayıt 8 Mayıs 2007 Mesaj 509 Tepki 118 Yaş 39 Şehir İstanbul İsim Volkan 16 Haziran 2007 #3 benim konuyu incelersen işine yarar bi şeyler bulabilirsin sanırım "tek teker en fazla........." diye bi konu
benim konuyu incelersen işine yarar bi şeyler bulabilirsin sanırım "tek teker en fazla........." diye bi konu
C cin-31can Üye Kayıt 12 Haziran 2007 Mesaj 26 Tepki 2 Şehir reyhanlı 16 Haziran 2007 #4 TeŞekÜrler Tekteker Yardimin İÇİn