- Tepki
- 0
Benim şu an bir bianchi thomisus bisikletim var... iyi bir bisikletti
ben normal sokakta sürerdim yıllarca fakat bu mayıs ayı gibi bir istek doğdu , şehirler arası yollarda zayıflamak için sürmeye başladım... şu an günde 20-25 km ye yakın sorunsuz sürebiliyorum... zorladığımda bi 35 km falan buluyorum... Bisikletim zaten çok iyi değildi , arka jantım ufaktan yamuktu falan , şu an sorunlar iyice arttı ... arka jantın yamuk olmasından ötürü arka freni iptal etmiştim , öndeki diski kullanıyordum o diskte artık gitti
bildiğiniz tutmuyor artık... bisikletin başka sorunlarıda var , zaten ön vites değiştirici falan bozuktu pek sağlam değildi...
Asıl kısma gelirsek ben bisiklet almak istiyorum yeni fakat hiç bir şey bilmiyorum bisikletler hakkında
yani hangisi iyidir , nasıldır tarzı bir bilgim yok... Ufaktan profesyonelliğe girişmek istiyorum , kondisyonumu arttırmak , iyice zayıflamak falan istiyorum... Ben normal de dediğim gibi şehirler arası yolda kullanıyorum fakat ben normalde bi yerlere falan giderkende hep bisiklet kullanıyorum , ara sırada dağımsı , ormanlık alanlara giriyorum...
öncelikle hangi tür almalıyım sizce , dağ mı yoksa şehir yol mu yoksa yarış mı ?
bana 1.000 tl yi geçmeyecek bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz ?
Asıl kısma gelirsek ben bisiklet almak istiyorum yeni fakat hiç bir şey bilmiyorum bisikletler hakkında
öncelikle hangi tür almalıyım sizce , dağ mı yoksa şehir yol mu yoksa yarış mı ?
bana 1.000 tl yi geçmeyecek bisiklet önerisinde bulunabilir misiniz ?