Scudo Sports

Yardım Lütfen...

Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle herkeze selam olsun.Eşimle bisiklete binmek istiyotuz,kullanacağımız yer Fenerbahçe Bostancı arası sahil yolu.Kendime max 500 TL lik bisiklet almak istiyorum,Tavsiyelerinizi,yardımlarınızı rica ediyorum.

Bianchi Wind düşünüyorum ?

Saygılar...

Scudo
Bende bianchi adrenaline var,gayet memnunum rahatlık ve konfor açısından problem yaşayacağınızı zannetmiyorum :)

Çift amortisörlü bisiklet almanızı önermem, hatta bisikleti kullanacağınız yeri de hesaba katarsak amortisörlü bir bisiklet almanıza gerek de yok city bike tarzı bisikletler size daha uygun olacaktır. eğer mtb tavsiyesi isterseniz Sedona Borla veya Kron xc 500 modelleri sizin için uygundur.

@Okan Bozkurt

Öyle yerlerde kullanmak için şehir bisikleti mi almak gerekiyo? Dağ bisikleti ne gibi bi sorun çıkartıyo ki?

sedona siparişi vermiş biri olarak kron korn korn duydukça acaba hatamı ettim diyorum

etmedim di mi ikiside 3 aşağı 5 yukarı aynılar di mi :(

@turgut gurunlu

Sedona Borla veya Kron xc 500 modelleri dağ bisikleti olduğu için arazide de rahatça kullanabilirsiniz.

Bu sırada Bianchi Wind almanızı tavsiye etmem çünkü 18-19 kg civarında yani çok ağır. Size tavsiyem Sedona Borla almanızdır. 13 kg civarında hafif ve bütçenize uygun olacaktır.

@güven şengönül

Bisiklet almadan önce ben de Sedona mı, yoksa Kron mu diye kararsız kalmıştım ama en sonunda Sedona almaya karar verdim. Çünkü Sedona'nın 2009 modellerinin Kron'dan daha iyi olduğu düşüncesindeyim.

@okyanus123456

Dağ bisikletinin pek bir sorun çıkarttığından değil de o tip yerlerde city bike kullanımının daha rahat olması ve o yol tiplerine onların daha uygun olmasındandır onların önerilmesi...Dağ bisikletlerinin lastik ve ön maşaları arazi yapısına daha uygun olduğu için düz yol(sahil yolu) kullanımında belki biraz yorabilir. . .

@turgut gurunlu

xc 500 le falan araziye de çıkabilirsiniz tabii ki...

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
@Said Ergöktaş

Yorsun ya o önemli değil bisiklete herhangi bir şey olmaz değil mi öyle bir yolda? Anca 300 lira verebilirim ve baktığım şehir bisikletleri daha pahalı o yüzden Bianchi Jump falan alayım diyorum.

@Lisaju

belki de için içni bunu duymak istiyordum bilimyorum ama bir andabir rahatlama hissettim :D

yakın arkadaşım ben kron alacağım kesin sedona almama dedi neden diye sorudm bilmem adı hoşuıma gidiyor gerisi hikaye içime sinene o demişti

kron un siyah kadroları siyah jantlar ile birleşince cidden hoş oluyor özellikle mat siyah

ama sedonanında beyaz beyaz çekici gelmiyor dğeil aman ne bileyim ben :) 711 dedim gitti bile :D 20" umarım ufak gelmez

Üzülerek söylüyorum bugün bianchi wind aldım:) Arkadaşın dediği gibi ağır fakat ben yorulmadım:)Arkadaşlar tavsiyeler ve yardımlarınız için teşekkür ederim görüşmek üzere...

en iyi bisiklet senin olandır felesfesini hatırlatıyorum
bu felsefenin paralele kolları en sevdiğim yemek midemde olandır
en iyi tez bitmiş olandır (4 sene oldu bitmiyor)
en iyi araba hiç alınmamaış olandır en iyiy tekne arkadaşının teknesidir bunlar izmirian hayat defterinden doneler sonucu ulaşılmış tecrübelerin sonucu olan önermelerdir. :)

yıllarca bianchi olsun bisikletlerimiz diye yırtınmadık mı
sardalara ucuz castellolara (nedense salcano markası bana castelloyu hatırlatır hep)binerken ahhh bianchiler aaah bisan artlar demedik mi ;)

@turgut gurunlu
Hayırlı olsun :)

Geri