Scudo Sports

yardım eder misiniz?

Tepki
0
Merhaba arkadaşlar! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir :) Forum çok güzel olmuş, tebrik ederim.

Kendimi bildim bileli bisiklet kullanıyorum. Çocukluğumda BMXim vardı. Çok iyi bir bisikletti. 96 yılında da gazeteden Legnano marka bisiklet almıştım. Üstündeki tüm donanım orjinal shimanoydu. Vites değiştiren alet tek kollu ve çıt çıt ses çıkarmayanlardan:) Bisikleti 2 yıl öncesine kadar sorunsuz kullandım ama artık bitmeye başladı; dişliler, zincir aşındı, pedal kolları bağlı olduğu göbekten oynamaya başladı. Çok uzun yollar katettim bu bisikletle. Analog km\h takmıştım ve üç yıl önce yaz tatilinde 1800 km yol yaptığımı hatırlıyorum.

Artık yeni bir bisiklet almanın vakti geldi diye düşünüyorum. Öncelikle 172 cm boy ve 58 kiloyum. Ağırlığımla kadroyu pek zorlamam herhalde. Benim için önemli olan donanımın mükemmel olması. Bakımını yaptığım sürece beni ortalama 10 yıl götürmeli. 26 jant MTB, ön çatal amortisörlü, ön ve arka tekerlerde disk fren, bir de siyah renk olsun istiyorum. Bilmiyorum belki de çok şey istiyorumdur. Bisikleti arazi ve asfalt yolda kullanacağım, yeri geldiğinde günde 100 kilometre yol gideceğim. Bisiklet için çıkarabileceğim en fazla 800 YTL, 200 YTL de aksesuar, kılık kıyafet. Önerilerinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim.

Scudo
800 ytlye anca geotech race kadroya deore sistem toplarsın. Maşanı da axon drl olarak seçersin. Hatta bu kombinasyon 1000 ytlyi bulabilir. Disk frene 800 ytllik bütçeyle girişmen biraz zor. Bisikleti toplarken göbekleri disk uyumlu al ileride diske geçişin böylece kolaylaşır.
Geotech race hem ucuz hem kaliteli hem de siyah. Hem rengi hem fiyatıyla senin için en uygun kadro gibi gözüküyor. Deltabisikletin internet sitesinde bu kadroyu inceleyebilirsin.

önerin için teşekkür ederim Andac. Biraz araştırdım Kron XC 2000 665 ytl, Sedona SD741 690 ytlye buldum. Bu iki bisiklet işimi görür mü? Görürse hangisini tavsiye edersin?

sana tavsiyem geotech neon ön freni disk arka v fren. ayrıca kilitlenebilir maşa özelliğine sahip fiyatıda uygun(650 tl).asfaltta maşayı kilitleyip daha az enerji harcarsın.
seni 10 sene götürürmü bilmem ama istediğin fiyata piyasada disk frensiz daha kaliteli bir çok model bulunuyor.mesela;

-scott aspect 60 (395 euro)
-scott aspect 50 (450 euro)
-corratec x-vert taal (419 euro)
-corratec xvert baco (419 euro)
-corratec x-vert mayon (395 euro)
-cannondale f9 (438 euro)

Scott ların kadroları hakkında gayet olumlar fikirler duymuştum eğer geliştirmek için bir bisiklet alacaksan Scott önerilebilir ancak Sedonaları da araştırmanı öneririm.

peregrinusa katılıyorum.scottların kadroları daha sağlam oluyor.fakat sedonalarında parça kalitesi öne çıkıyor.
-10 yıl rahat binmek istiyorsan scott ,corratec veya cannondale al.

@tayfuncayenne

Bence eski bisikletinden memnunsan vazgeçme.İstanbuldaysan ali's bike'a git orda bisikletine boya yaptır ve tüm donanımı yenilet dilediğim gibi.

Geri