Arkadaslar salcano nova disk kullaniyorum tekerlegim patladi bisikletciye yaptirdim fakat yapildiktan sonra arka tekerlekte surtunme sanki kendi kendine fren yalarmis gibi yavaslamalar var lutfen yardim edin tesekkurler
@Yunus M.
Hayır sadece tekerleği tekrar yerinden cikardim ve tekrar geri taktim zaten aksam gozuyle fazla bakamadim tekrar sokup tekrar taktim olmadi bisiklet kendine kendine fren yapiyor gibi sıķı
@Bianchi tdl 1300
O kadar dikkat etmedim surtunme olsugnu fark ettim ve tekerlegi kadrodan cikarip tekrar taktim diski hic kontrol etmedim ama diskten ses gelmiyor sadece arka tekerlekte bir surtunme bir yere temas var ve hizini kesiyor ve yoruyor
@Bianchi tdl 1300
Peki cok tesekkur ederim insallah faydali olur da cozulur sıkıntı ve sunu sorcakrim bisiklet haraket halindeyken tekerlek yerinden cikarmi ?
anladıgım kadarı ile bisikletin disk fren. modelinden anladıgım kadarı ile de iyi bi jant takımına sahib degilsin. bu yuzden arka teker yerine her zaman tam oturmaz. tekeri sök ve diski ortalayacak sekilde tekrar takmayı dene..
@Anonim aklima takilan bir soru var yardim ederseniz sevinirim. yol bisikleti almak istiyorum. direk tiagra sistemli almak dogru olur mu.? cunku deneyimsizim ve vites sisteminin ne kadar iyi oldugunu anlayamam, ama claris veya sorayla baslasam sonra tiagra setli bir bisiklete gecis yapsam daha mi iyi olur. dusukten yuksege gidersem arasindaki farki gorebilirim ama tiagradan baslasam iyi oldugunu
anlayamam. bunun uzerine clarisle baslamam mi daha iyi yoksa siz direk tiagra yada sorayla baslayin mi dersiniz. claris, sora ve tiagra sistemli olan 3 bisiklet var aklimda. bu ucunden birini secicem ama bu soru aklima takildi.
konuyu kirlettiysem affola. :