Scudo Sports

yardım edebilirmisiniz acaba?

Tepki
0
Bisiklet
Giant
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılan biri olarak sizin fikirlerinize ihtiyacım var kıyaslama aşamasında yardım ederseniz çok makbule geçer
bisiklete yeni başlayacak biri olarak yeni bisiklet alacağım; araştırmalarım sonucu mtb 29er(1.87 boyum 105 kiloyum)almaya karar verdim ve sonucunda alm 2 tane bisiklete kadar indridim seçenekleri
biri
Merida Big Nine TFS 100
(link)
diğeri
2013 Giant Revel 29er 0
(link)
bisikletlerde asıl aradığım sağlamlık benim bir tane bisiklet alıcam adam gibi hani sürekli kalsın bedne 10 sene sıkıntı çıkarrmasın istiyorum sizce hangisi daha uygun olur?

Scudo
Her ikiside sağlam ama donanım olarakta merida önde bir bisikleti adam edende donanımıdır bu yüzden MERİDA.

Her ikiside sağlam ama donanım olarakta merida önde bir bisikleti adam edende donanımıdır bu yüzden MERİDA.
teşekkürler yardımınız için

Kadro olarak ikisi de gerçekten iyi markalar. Bu yüzden ben olsam donanım olarak iyi olana yönelirdim :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Uğur Karasu
2 bisiklette iyide giantı nerden bulucaksın onu merak ettim ?? özellikle 29 olan bir giant
fiyatlarıda yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

• Beğen
2 bisiklette iyide giantı nerden bulucaksın onu merak ettim ?? özellikle 29 olan bir giant
fiyatlarıda yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz
(link)

baya tüm ekipman seri dışı
bignine öneririm.
kadrosu meridanın çooook daha üstün 1.5 luk furç takımı var sanıyorsam meridada

• Beğen
Geri