Scudo Sports

YARDIM 1500 tl'ye mtb tavsiye

sami.k42

Aktif Üye
Tepki
251
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar. Bu açtığım 3.konu.Lutfen yardimci olun. Internet üzerinden bisiklet alacağım ama arastırdığım bisikletin istediğim boyu kalmadığı için başka modellere yönelmem gerekti.3 marka arasındayım. Trek, Scott, Cannondale. Başka marka tavsiyesi de olabilir. En az bir acera seti olsun. Simdiden teşekkür ediyorum. Hayırlı ramazanlar. :)

Scudo
bıke and outdoor coma gir abi merida tfs 300 big nine olukça iyi fiyata satılıyor %25 indirim var galiba.o paraya daha iyi kadrolu bisiklet alamazsın.tabi bu dediğim 29' bisiklet

Sedona 751 önerebilirim kargo ile 1580 tl'ye satıyorlardı.

Sedona 751 yada merida tfs 300 var o bütçeyle alınabilecek.Sedona nın donanımı bir parça daha iyi olsada tercihim merida olurdu.Bu arada sedona kullanıyorum.

@SamiKayhanBence doğru yoldasınız Trek,Scott,Cannondale gidin üçünden birinin paranızın yettiği modeli alın adım gibi eminim pişman olmayacaksınız bu arada hangi boy alacaksınız....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=119990&page=2

sami bey burada bacak boyunuz 87 cm demişsiniz sizin durumunuzu belirledim..

(link)

kadro boyu mtb de 19.66 inç çıkmakta bacak boyuna göre..

http://www.sedabisiklet.com/wp-content/uploads/2013/02/741.jpg

2013 Sedona MTB 741

(link)

1359 lira...yalnız bacak uzunluğunuz 87 cm ona göre kadro olacak yani 19.66 inç

@ayhan1
Su anki bisikletimde sedona olduğu için Sedonayi pek düşünmüyorum.

Alacağım bisiklete kararımı verdim. Muhtemelen Cannonsale Sl4. Fiyatta anlasabilirsek tabii :) Delta %11 indirim yapıyor.

@SamiKayhan

sami bey ,
sizin bacağınız benden uzun benim 83 cm ,sizin 87 cm 4 cm fazla ..benim üst boru uzunluğu 53 cm geliyor scott karbon ve sele kilidinden ayna kola olan uzaklık ise 48 cm dir şimdi bu oranlara yakın bisiklet alırsanız tabi mtb, o bacak boyunuzun benden 4 cm fazla olması uzun yollarda ne gibi dez avantaj getirir bilemem ..sele kilidinden ayna kola olan uzaklık 49.94 cm olarak bulmuş idik

(link)

Geri