Scudo Sports

Yaptık işte Bi'şeyler

good job

• Beğen
Tepkiler: LeoFaT
Scudo
Bu kadronun sahibi zamanında forum üyelerine ve yöneticilerine küfür etmekten üyeliği silinmiş diye duymuştum. Siz acaba bu kadroyu o kişiden mi aldınız? Üstelik bu kadroyu tamamen Edizin bu hale getirdiğini facede görmüştüm daha önce... Neden kendinizin yaptığını söylüyorsunuz?

Kaynak konuyuda tesadüfen denkgeldim ve bi sorayim dedim.
Sonunda Topladım! Bianchi LEOPARD

• Beğen
@Adı Bende Saklı Bu magazin konseptindeki sorunuzu ne için sorduğunuzuda biliyosunuz ve de cevabıda sizde saklı yine :D ayrıca kadroyu ben yaptım gerek işçilik gerek tasarım, bunuda biliyosnuz :) kulağınıza küpecik olmuştur sanırım :D

Valla bravo çok iyi epey uğraş var güle güle kullan...

Tapatalk ile gönderildi...

• Beğen
Son halini bekliyoruz.

• Beğen
Kardeşim on numara olmuş güzel yapmışsın iyi iş çıkarmışın tebrikler :harika:

• Beğen
güzel çalışma olmuş elinize sağlık :harika::harika:
astar ve boya olarak ne kullandınız? üzerindeki boyayı zımparalayarak mı kazıdınız?
standart sprey boya alsak nalburdan işimizi görürmü?
restore etmeyi planladığım bir bisikletimiz varda eşimin ilk bisikleti bizede fikir oldu bu yaptıklarınız.

• Beğen
@AlperenAlkan20 teşekkür ederim kareşim :)

@Bora Ad Sanada teşekkür ederim dostum :)

@Sezai tunacay İyi dileğiniz için sağolun. Üzerindeki boyaları remover yani boya sökücü ile yüzeye azar azar döküp ucu metal telli fırçayla kazındı, çıkmayan inatçı yerler su zımparasıyla zımparalandı. Daha sonra sağında solunda birşey varmı kontrol edilip güzelce sıcak suyla yıkandı, astar ve boyanın tam markasını bilmiyorum ama kaliteli olanlardan alındı ve airbrush başlık ile boyandı. Sprey boya konusunda bi fikrim yok ama önerilmediğide aşikar.

sevgili arkadaşlar uzun zamandır bu sayfaya uye olmak istemiyordum çünkü yazılan yazılara cevap vermeyi kendimde bir zorunluluk görüyorum bu nedenle de işlerimi yapmakta zorlanıyorum... yapılan iş paint my velesbit ve tines sticker yani ediz ahmet yılmaz eseri bu eserin yapımında arkadaşımız merakı ve isteğini kırmadık onunda yardımı ile biraz daha hızlı bir şekilde yaptık bu işi profesyonel olarak yapıyoruz... kullnılan malzemeleri merak eden arkadaşlar olmuş bu konuda bilği olarak şöyle söyleye bilirim kullanılan metale göre astar kullanılır. boya olarak pigment boya kullanıyoruz bu da piyasada bir çok ürün var marka belirtmiyorum ben çünkü bazen aradığım rengi başka markalarda da bulabildiğim için ve reklam yapmak istemiyorum...
detaylı bilği almak isteyenler ..
(link)
(link)
sayfalardan bizi takip edebilir... daha fazla için 0543 845 06 34 nolu telefondan ulaşabilir.. ( lütfen gece 24 den sonra aramayın....)

@Ediz Ahmet YILMAZ Kadro yapımcıları Ben ve Ediz abi, yönetmen ise sadece Ben :D kurguda yine bana ait, o sadece işçilik yaptı :)
şaka falan sana üye olmanı çok önceleri söylemiştim, şimdi reklamınıda yaptın :) e hayırlı olsun artık

@LeoFaT
Gidon bir yerden tanidik geldi. :)
Hayirli olsun abdülsamed güzel olacaga benziyor. :harika:

20170411_171725[1].jpg
20170426_181345.jpg 20170426_181359.jpg
Merhaba sevgili bf üyeleri; uzun süredir Ankarada olduğumdan bisikleti toplamaya fırsatım olmadı, ilk denemeyi yapalı bir hafta oldu ama anca girebildim siteye
Bisiklet tam istediğim gibi, ivmelenmesi çok iyi, oturduğum yer dağlık alan olduğu için pek düz yol yok ama yokuş çıkarken hiç yormuyor, iniş esnasında ise avidin yüksek performanslı frenleri kendini belli ediyor, kollar hidrolik kadar yumuşak diyebilirim. tek sorun düz maşa olması çünkü yollar aşırı derecede sıkıntılı ve havalı maşanın rahatlığını arıyorum desem yalan olmaz.
Şimdilik bikaç foto çekebildim ama daha sonra pro olarak yükleme gerçekleştireceğim inşAllah :)

Guzel olmus.
Agirlik belli mi ?? Merak ettim.

• Beğen
Geri