Scudo Sports

Yaptığınız herhangi bir koleksiyon var mı?

Sinema biletlerimi biriktiriyorum:D
ayrıca Eskişehir'e gidiş için otobüs ve tren biletlerimi biriktiriyorum.
Benim için güzel bir koleksiyon oluyor:D

• Beğen
Tepkiler: S26
Scudo
ben ufaklığımdan beri yumurtlayan yumurtalardan ve oyuncak çıkan sakızlar vs. vs. çıkan oyuncakları briktiriyordum ama 1 sene önce sıkıldım ve dağıttım :D bayağı bi ufak tefek zımbırtı vardı

Şu dijital makinaların son 5 senede dehşet gelişmesi yüzünden;
hiç istemeden; analog fotoğraf makinası, objektif kolleksiyonum oldu diyebilirim.
demode olmus üst üste durun notebooklara, walkman, discmanlere
ise hiç bir lafım yok. Acımadan atabilmek gibi güzel bir huyunuz yoksa
teknoloji yüzünden ister istemez bir şeylerin kolleksiyon yapıyorsunuz.

İsteyerek yaptıklarıma gelince; toz toplayan die cast savaş gemisi ve
otomobil...

babamın bana hediye ettiği bozuk para koleksiyonum var...

tır şöförüyken tüm dünyayı gezmiş :) çok değişik paralar var ama benim şu anda öyle bir dururumum olmadığı için sadece bende duruyor odamdaki dolaplardan birisinde olması lazım...

Fatura koleksiyonum var:) (Özellikle Ptt den yapılan havale ve kargo masrafları yer alıyor. Ayrıca bisiklet parçaları koleksiyonu oluşturuyorum ve bunun gibi koleksiyonlar peşindeyim.. vs.. :D)

kurmalı saat koleksiyonum var;mekanik oldukları için bisiklete benziyorlar:)

arkadaşlar şu koleksiyonların resimlerini gönderseniz daha neşeli olur forum :D

vala bende'de film koleksiyon hastalıgı var siyah beyaz türk yabancı filmlerinden tutun vizyona girmemis filmlere kadar vizyona girmemis (yabancı)

eski fotograf makinalarına ilgim vardı. Epeydir ilgilenemedim ama para ve zamanı uydurursam bir gün herhalde fotograf makinaları toplarım...

diye başlayan kolleksiyonlarımdan geri kalan 3-5 parça kolleksiyonum

1---çakı-avbıçağı-kılıçlar ( damascus çeliği ve özel custom model diler biçoğuda )100 ü geçiyordu hediye et, takas et, sat ,derken 10 tane var yok :)

2---maket araba -motor-tır ve bisiklet( hain yeğen her geldiğinde 3-5 ...3-5 götürdü kalanlar buunlar :(

~~~~ 3. resimdeki beyaz çakı meşhur kurtlar vadisi dizisi oyuncusu polat alemdarın çakısı :) --7. resimdeki bilgisayarımın içindeki bisiklet benim epic s-works bakmayın küçük durduğuna yaz sıcağı bunaldı gezmekten pc içinde fanın dibinde serinliyor düğmesine basınca tekrar eski haline geliyor:D :D

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Bende para koleksiyonu yapıyorum ama eski para değil yeni paralardan 50 TL-100TL vb eğer elinde fazlacaolan varsa bana yollasın :D :D

@Selçuk COŞKUN

hocam bak bendede yeni para kolleksiyonu var sende 100 lük fazlaysa takas yapabilriiz bendeki 50 liklerle 50 lik fazla bende :D;)

taş koleksiyonu fotoğraflarımı ekliycem ama nasıl ekliycemi bilmiyorum :(

Peçete koleksiyonum vardı küçükken. Kafelerden büfelerden topladığım, üstünde işletmenin adı yazılı olan peçeteleri biriktirirdim. Sonra Büyüyünce çekmeceme attım onları, lazım oldukça kullandım. Dursaydı fotosunu sizinle paylaşmak isterdim. Çok tatlı bi koleksiyondu:).

Geri