Scudo Sports

Yaptığınız herhangi bir koleksiyon var mı?

havzali

Daimi Üye
Tepki
55
Evet gerçi şimdi koleksiyona meraklı pek kimse yok ama yine de sevdiğimiz şeyleri biriktiririz değil mi ? nedir onlar ?

Scudo
koleksiyonların resmini de ekleyebilirsek çok güzel olur...

@Fırat Ayanyan
:D olsun o da güzel
ne koleksiyonuna başladınız acaba ?

Çocukken maket bisiklet koleksiyonum vardı, oldukça da genişti.. Ne oldu hatırlamıyorum, yoklar şimdi..

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
çocukken bilye koleksiyonu
şimdi o kadar meraklı olmamakla birlikte futbol forması koleksiyonu.....

cumhuriyet dönemi para koleksiyonum var, ve bir tanede osmanlı parası:p
ve çeşitli ülkelerin paraları toplamak istiyorum özellikle her yerde bulunamayan çok bilinmeyen ülkelerin.

Kemik, Lombak, Penguen (büyük kısmı annem tarafından acımadan atıldı) ve biraz da Uykusuz koleksiyonum var diyebilirim sanırım..:)

@Bulunmaz

Benimde çoğunluk Uykusuz olmak üzere Uykusuz ve Penguen koleksiyonum var.

• Beğen
Tepkiler: ateze
futbol forma koleksiyonum var.gerçi bir koleksiyon amavıyla başlamadım ama bayaa bi oldu bende koleksiyon yapayım dedim.:D

1/18 Diecast model araba koleksiyonum var.AutoArt-Kyosho-Minichamps markalarından şaşmadan koleksiyonumu genişletiyorum :).

1981-2003 seneleri arası full pul koleksiyonum bunlardan ayrı olarakta 1900-1981 arasında olmak üzere bazıları damgalı olarak çeşitli ülkelerin ve türkiyede çıkan 600 civarı pulum var sanırım.Yaklaşık 50 tanede osmanlı dönemi pulum var ama onlardan çoğu damgalı.

• Beğen
Tepkiler: ateze
Bozuk para koleksiyonum var, Cumhuriyet dönemi, Osmanlı sikkeleri, Antalya ve çevresi Anadolu uygarlıklarına ait bir kaç parça olmak üzere oldukça zengin :)
Bir de broş (yaka iğnesi) koleksiyonum var.

Benim devre elemanları koleksiyonum var. Piyasa az bulunan direnç, entergre, transistör gibi elemanları biriktiriyorum.

Eski cep telefonu kolleksiyonum var.

Ericsson'lar (2004 e kadar tüm modeller), Nokia'lar, Panasonic'ler, Siemens'ler, Motoro'lanın 2006 ya kadar tüm modelleri, Samsung'lar. Bir adet Netaş Planet ve 3 tane Vertu.

Hatta eski kutulu telefonlarınız varsa iyi fiyattan alabilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: Şahin Bulut
@Veli Bahtiyar

Bende kazıdığım cep telefonu kontör kartlarımı biriktiriyorum:D İlerde cep kontörüne toplamda ne kadar harcamış olacağımı merak ediyorum da:)

Geri