Scudo Sports

Yaprakların üstünden geçmek

@Yusuf'san Dikkatli bakarsanız belki şirinleride görebilirsiniz :) demekten kendimi alı koyamadım.
Paşam muhtemelen öyle bir imkan yokda sizide yalnız bırakacak değiliz.
açık topiği destekleyelim "temiz bir yere toplanmış yaprakları sermek" olabilir mesela :)
Yoksa tek tek yaprakların altına kontrol etmek sıkıcı olur.

• Beğen
Tepkiler: Yusuf'san
Scudo
Yaprakların üstünden geçmek caiz olsada sakıcaları ve tehlikeleri büyüktür.Özellikle bisiklet yollarında biriken gazel yığınları altında bol miktarda delici madde bulundurur.Kendimden örnek verecek olursam geçen sonbaharda mecburi olarak gittiğim bisiklet yolunda lastiğim baya büyük bir bira şişesi kırığı nedeniyle yarıldı.Bununda sebebi yaprakların kamufle etmesiydi.Geçmek mecburi bile olsa yavaş geçmekte büyük fayda var

@kingoffuh

Yeminlen konuya girmek bile istememiştim ama senin yorumunu gördüm ya iyiki girmişim :)

• Beğen
Tepkiler: kingoffuh
@Candan Biberci gayet mantıklı yorum olmuş. Deneyim yaşayanların böyle yorumlarını görmek güzel. Konu dalga geçilecek bir konu değil. Yaprakların altındaki cisimleri göremiyoruz sonuçta wall hack yok counter-strike gibi. Sonuç olarak, mecbur kalınmadığı sürece gidilmemesi iyi olacaktır.

@??? ya çorabım yırtılırsa ? bunkarı hiç düşündü mü ?

Düşen bir yaprak görünce beni hatırla demiş ya şarkıda. Bu sabah bu konu geldi aklıma bisiklet sürerken. Hiç okumamıştım bile konuyu. Başlık aklımda kalmış. Bu sabah yine trafik iptal. Dayanamadım alışkanlık olmuş. Çıktım kaldırıma öyle güzel bir manzara. Yapraklar dökülmüş.
Hele yapraklardan çıkan ses. Hele o araçların kırmızı ışıkta beklemesi. Sizin o manzarada süzülüp gitmeniz. Hele o hışırtısı. Anlayamazsınız. :)

• Beğen
Tepkiler: Elzem
Vakvakları ürkütme ihtimali olabilir onun için geçmeyin bence :)

• Beğen
Tepkiler: CaGe
Geri