Scudo Sports

Yapmayın Bunu

tolga1976

Forum Bağımlısı
Tepki
2.360
Daha öncede aynı siteye uyarı mesajı atmış akabinde ilanı çekmişlerde saatinde..

İşte karşınızda başka bir devletin polis bisikleti.. Yok o değilde 112 acil sağlık bisikletleride satılığa çıkacak mı böyle merakla beklemekteyim..:mad: Hadi bi denesinler:boese157:

(link)

Scudo
pek anlayamadım tolga. şimdi bu ilan hala bu sitede aktif, bide başka bir devlet değilki bu saf TÜRK :) bide 85 tl temsili sanırım. biraz ucuz geldide açıkçası.. pek anlayamadım seni ne rahatsız etti açıkçası

@tolgayalcin

Bu ilanın bir benzeri yine satılığa çıkarılmıştı. Hemde daha pahalı olarak. Ben siteye yazı yazmış site çekmişti ilanı. Benim sinirlendiğim devletin envanterinde olan bir şeyi nasıl kim satılığa çıkarır?

İyi de bu polis bisikleti değil gibi :) Kaç gündür bakıyorum konuya hala bişey anlamadım:eek:

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
sağ üstteki ilan no ((link)) ile mağlum sitede arama yaparsanız resimi biraz daha büyütünce arka çatal üzerinde "polis 155" ve ön tarafta maşada "polis" yazdığını görürsünüz. ayrıca (link) adresinde bisikletli polis timleri baslıgı altında aynı fotografı görebilirsiniz.

Umarım bisikleti aynı marka-model oldugu icin temsili fotograf olarak koymustur ama bu tarz satısların oldugunu rivayeten ben de duymuştum.. Üzücü bir durum..

maltepe emniyet müdürlüğüne bağlı olan bisikletli polis timinin bisikletlerinden birisi..devlet malı olması lazım bildiğim kadarıyla herhalde scott.lu giant.lı hırsızları kovalıyamadığı icin satıyorlar:)

• Beğen
Tepkiler: 42FY ve tolga1976
Geri