Scudo Sports

= = yapım aşamasında trek 3700 = =

Gökhan Akıncı

Daimi Üye
Tepki
68
ikinci el ve sıfır parçalar alarak topladığım bisikletimi sizlere sunuyorum toplama aşamasında bike and outdoor'dan Gürkan ve Murat kardeşime çok teşekkür ediyorum bisiklette emekleri büyüktür. halen eksiği var ama zamanla onlarıda değiştiricem amortisör,aynakol,sele,ön aktarıcı ve paraya kırabilirsem carbon bir kadro:)

Kadro Trek 3700 2007 model

(link)

jant takımı dt swiss XR1 32 telli

(link)
(link)
(link)

fren takımı avid juicy 7

(link)
(link)

arka aktarıcı deore xt RD-M761 uzun bacak
ruble sram PG-970,zincir sram PC-991

(link)

vites kolları shimano SL-R 441 (görünüm xt gibi ve xt ayarında güzel bir vites kolları), gidon ritchey carbon wcs ,gidon boğazı scott

(link)

Not:bütün parçalar Gürkan and şentürk'ten alınmıştır :D

Scudo
tavsiyem kadrodan önce aynakolu pedalları sele sele borusunu ve ön amrtisörü değiştirmen kadro daa çok götürür seni merak etme:) hayırlı olsun:)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akıncı
hayırlı pedallamalar... güzel bisiklet.

----

Bu arada 2 aydır calısmalarım sonucu 3000 watt'lık ses sıstemını bısıkletıme montajladım. en yakın zamanda foruma resımlerı eklıcem. sabırsızlanıyorum...

@cparlakgul

teşekkürler bende öyle düşünüyorum önce amortisör veya aynakolu değiştiricem aynakol olarak truvativ noir veya stylo düşünüyorum.

Amerikan salatası olmuş,her seviyeden parça var :D böyle bisikletlere bitiyorum :)

Güle güle kullanın.

• Beğen
hayatımda gördüğüm "en toplama" bisiket.
keyifli sürüşler.
ve bencede değiştirmek istediğiniz parça listesinin en sonuna "kadroyu" ekleyin. ;)
örneğin maşadan başlıyabilrsiniz. (bende var, irtibata geçebilrsiniz. :D)

Ah şu bisiklet bana çekilişten çıkmadı.Eskişehir'den 5 kişiye çıktı ben yoktum aralarında.KArdeşim bol pedallar diliyorum lütfen dikkatli kullan :)

• Beğen
Geri