Scudo Sports

Yanlışı Bulun

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Aşağıdaki resim, adresinden alınmış bir "screen shot".
Burada bir hata var, hadi bakalım en dikkatli göz kimde var :).

http://img392.imageshack.us/img392/8328/salcoql4.jpg

Scudo
Hay Allah :) Bulması daha uzun sürer sanmıştım...

Tebrikler.

Salcano'ya bu hataları ile ilgili bir mail attım, bakalım ne yanıt gelecek. Hoş, siteyi yarı İngilizce yarı Türkçe yaptıktan sonra yanlış yazmışsın, doğru yazmışsın çok bir anlamı yok sanıyorum...

Cevaplara hiç bakmadan yazıyorum...
İlk bisiklet 8 telli :D
Son bisikletin ön vites kablosu çok abuk gelmiş :D
Muhtemelen ilk cevap ama ikinciyi de yazayım dedim ;)

:) Hakan Abi o jant seti Shimano yaf :) 16 telli olan modeli. Ama bisikletlere değil, genele odaklan ;)

SALCANO bence SALKANO yazılmalı

@HaliliOzturk

teşekkürler Halil Abi. Özensiz bir site olduğu için dili de öyle olmuş.

children bikes biraz türkçe düşünmek olmuş. children's bikes ya da kid's bikes daha doğru derim.

bir de şunu söyleyeyim, 16 telli jantları olan dağ bisikletine binmem. binenden de hiç hazzetmem :) önce güvenlik arkadaşlar. hafiflik dediğiniz bir aldanmaca. ki buradaki bisiklete bisiklet ayağı takılmış. hafiflik de değil asıl endişe.

yaw nedir binkilizce zorlaması yerli firma bu dağ bisikleti olsa çocuk bisikleti olsa satılmazmı bu
be salcano bodrum var istanbul var onları da roma ve venedik yapsalardı.zaten adı da italyanca gibi yapıvervişken:)

@çağdaş efe

:eek:
Burada da bir hata var ama........

Hibrid bir site olmuş. İngilizce yazınca daha mı alımlı oluyor herşey ben anlayamadım. Dağ bisikleti,şehir bisikleti vs yazmak çok mu kötü gösteriyor ilanı :boese157:
Mountain Bikes
City Bikes
Children bikes
Buraya kadar tamam peki bu nedir yaa:
Bayiler
Servisler
Dealers ve Services yazsalardı bari veya alayını türkçe yazsalardı;children ın çocuk olduğunu bilen dealer ın satış noktaları olduğunu bilmiyor sanki:D

Bu konuyla ilgili firmaya mail atmistim, kisa sure sonra mailimin gerekli merciye ulastirildigina dair cevap aldim. Ancak somut bir adim atilmamis anladigim kadariyla, umarim en kisa surede bu hatayi duzeltirler, hos bir goruntu degil...

montain yazılmış:D zaten adamlar umursamaz.şirket battı batıcak,sessiz rekabet var bianchi-salcano-bisan arasında:D

Geri