Scudo Sports

Yanlis kadro seciminden sonra dogruyu sonunda buldum.

@ihtiyar

Ultegra istiyordum ama düsündüm de olmusken dura ace olsun dedim. Kollar yok bülent abi sadece frenler var ve aynakol. Ama bana tüm serisi lazim dura ace'in. Aynakolu ve frenleri satarim, ben sevmiyorum yarisi baska yarisi baska olunca. 10lu 7900 serisi'ni ariyaorum. Aklinda olsun denk gelirsen uygun fiyata haber ver. :)

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Abi cyclocross icin 52/39 aynakol biraz buyuk gibi. 50/34 bir aynakol ya da 11-32 bir ruble kullanirsan arazide daha rahat kullanirsin. Kisisel performansini bilmiyorum ama 52/39 aynakollala 11-26ruble kullanirsan yanlis bir tercih olabilir diye dusunuyorum. Team sky bile yokus etaplarinda 11-32lik xtr ruble kullaniyorlar yol bisikletlerinde. Bunu yapan adamlar elit atlet seviyesindeki Chris Froome, Bradley Wiggins gibi adamlar.

@Murat Cömez

@Uğurcan UĞUR
Ugurcan önerin ici cok sagol ama bu kadro artik satilik. Nedenini de yukaridadi link de görebilirsin.:)

@Ahmet O
Ahmet kardes, cok güzel yazmissin ama 1. bu kadroyu toplasaydim cyclocross olmayacakti cünkü yol kadrosu pldugundan yol bisikleti olarak toplayacaktim. Yine de ilgin icin cok tesekkürederim. Bilgi vermek istiyorsan su yeni kadrom icin verebilirsin. https://www.bisikletforum.com/showthr...88#post1641488 :)

@özkan kurukavak

Özkan inan bana beklemene gerek yok cünkü bu projeden vazgectim, ama burada yeni projemi görebilirsin ve istersen onun bitmesini bekle. :) https://www.bisikletforum.com/showthr...88#post1641488

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Ahmet O

xtr ruble yol jantına takılabiliyor mu?

@Murat Cömez

abi ben fujiden vazgeçtin sandım ya. kafa karışıklığı olmuş kusura bakma :(

@tuna k

jantla değil, göbekle alakalı bi durum uyum sorunu. eğer jant çemberi ile göbekteki delik sayıları aynı ise xtr göbeğe yol jantı örülebilir.

@Ahmet O

zincir sorun olmaz mı? team sky xtr göbekmi kullanıyor arka göbekte?

@tuna k

her etapta değil. sadece uzun yarışlarda (örn: tour de france 20 günden fazla sürüyor) dağ etaplarında kullanıyorlar. zincir işini nasıl hallediyorlar bilmiyorum. ellerinin altında her imkanı olan "team mechanic" dedikleri birden fazla takım tamircileri var. isterseniz aşağıdaki videodan team sky'ın servis merkezini izleyebilirsiniz. bahsettiğim xt göbekleri de 2:30'da izleyebilirsiniz. anlatıcı arkadaşın söyledikleri ise; yarışçıların dik etaplarda tırmanışın daha kolay olması için 11-32 xt ruble kullandığıdır.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Geri