Scudo Sports

Yanlis kadro seciminden sonra dogruyu sonunda buldum.

@murat cömez

Hayranı olduğum bir markayı bulup çıkarmışsın abi ortaya ne diyeyim. Gidon güzel duruyor ağırlık mükemmel. ITM bana güven veren bir firma açıkçası herhangi bir sorun olacağını zannetmesem de 184 gram olması ister istemez bir tedirginlik oluşturmuyor değil. Aslında ITM e hayranlığımı doğuran da başka bir gidonuydu. Hafiflik konusunda bu gidon çok iyi. Bir arkadaşımın kullandığı ve benim de beğendiğim bir gidonu daha var ITM in ağırlığı 290 gram karbon üzerine kısmen alüminyum kaplama yapılmış ancak daha aerodinamik bir gidon. Bir görmen için lik vereyim. İstersen bir değerlendir abi.
link:(link)

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Scudo
@ömer karan

Ömer dedigin gidonun 290g olmasi normal cünkü alu karisimi var benim bu dedigim de hic bir karisim yok saf carbondan yapilmis o yüzden 184g. Simdi ben bunu sence alsammi yoksa almasammi? Beni simdi tereddütde birakma.

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Evet abi o gidonda dropların olduğu yerler karbon üzerine alüminyum kaplama 290 gram aerodinamik bir gidon için gayet iyi bir ağırlık aslında. Sorduğun soruya gelirsem. ITM bana güven veriyor çünkü piyasa üreticisi gibi degilde özenli üretici gibi hissediyorum ITM i ve bir nebze sempatim var. Ama bu güne kadar hiç 184 gramlık gidonum olmadı :) Ben bu yüzden biraz tedirgin oldum açıkcası. Eğer fiyatı uygunsa alabilirsin abi. Tamamen hafiflik için yapılmış galiba zaten benim anladığım kadarıyla çünkü 184 gram gayet başarılı bir hafiflik. Aradığın şey hafiflik olduğu için olabilir derim. Ama kullanmadığım için tam bilmiyorum dayanıklılığı esnememezliği ne olur. Ürün hakkındaki yorumları okuyabilirsen iyi olabilir.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
@ömer karan
Bilgilerin icin tesekkürler ömer, Gidonu almadim cünkü forumlarda pek iyi seyler yazmiyordu bu gidon üzerine. Sirf hafiflik ve show amacli kullanilabilir ama devamli sürmek icin önermiyorlardi.

Gidon ön tarafın esnemesinde bire bir etkili olduğu için, oldukça rijit olması gereken bir parça.
Ek olarak, kaza yaptığınız zaman pedallar ile beraber önde gidenlerden.
O nedenle, orta seviye alüminyum gidonlar her zaman daha mantıklı gelmiştir bana.
Hem rijit, hem ucuz. 60-70gr ağır olsun, benim için sorun değil :)

Evet arkadaslar artik ikinci projemi tamamlamaya basladim. Cuma günü Gidonu aldim ve masayi degistirdim.

Yeni masa orjinal centurion, saft dahil komple carbon 360g. Eski masaya karsi tam yaklasik 300g fark var.
http://img20.imageshack.us/img20/3879/7nkw.jpg

http://img22.imageshack.us/img22/6900/7mhq.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/7927/9pss.jpg

Yeni aldigim gidonda bu. Syntace racelite2 Carbon. Agirligi 208g.
Bilgi icin buraya tikla...
(link)
http://img59.imageshack.us/img59/8836/qgz0.jpg

http://img34.imageshack.us/img34/2998/21mc.jpg

Murat abi öncelikle bu projen üzerinde çalışmalara tekrar başladığın için sevindim. Bir sorum olacaktı sana. Kullandığın fsa furş takımının tam modeli nedir acaba?

Senin bisikletlerin ilgimi çekiyor abi. :) Bisiklet toplamayı bırak teknik olaydan gram anlamadığım için yorum yapamayacağım ama en içten iyi dileklerim ve dualarım yanında :) Umarım dilediğin gibi birşey çıkar işin sonunda.

@Uğur Recep AKGÜL
:)

@Ömer KARAN
Ömer furj takimi bu... FSA Orbit 1.5 zs yalniz alu spacer yerine carbon tapered spacerli olani.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
@Murat Cömez

Teşekkür ederim Murat abi. Fsa furş alıcam bir kaç gün içinde de senin kullandığın hoşuma gitti özelliklerine bakmak için sordum sana ancak benim kadroya uymuyor maalesef.
*
Bu arada yeni maşanı çok beğendim abi. Çok güzel bir görüntüsü var ve hafifliği de çok mükemmel.

bilgilendirici olmuş saolun

Bildiğim kadarıyla bu ikinci proje ve bu da diğeri gibi harika görünüyor. O eski bisikletin dönüşümü muhteşem oldu, hele ki rengi bir başka güzel. O renkte bir bisiklete biner misin deselerdi eminim ki hayır derdim, önyargılarım yerle yeksan oldu :in: Bu bisiklet diğeri gibi dekor olmayacak anladığım kadarıyla, güle güle kullanın. Projelerinizi takip ediyorum, teknik konularını anlamasam da fotoğraflarını ve hikayeleri çok keyif verici :) Kolay gelsin.

Arkadaşlar bu furş takımı ne işe yarıyor?

Neden değiştiriyorsunuz farkı ne sadece görüntü mü

Haydi bitir de beraber pedallayalim! :)

@ihtiyar
Gercekmi diyorsun bülent abi, biter bitmez yanindayim sözüm söz. Bülent abi ben de takip ediyorumda sen de denk gelirsen 2.el temiz dura ace parcalarina bana link atda bir an önce su dura ace setini düzelim gerisi kolay zaten. eskiler olmasin en az yenin bir önceki modeli olsun.
Bak ben pesin söylim benim ilk yol bisikletim ve kullanmam olacak, beni kendin gibi düsünme ben sana degil sen bana ayak uydurman gerekiyor. :in:

Ne varsa japonlarda var. İnce temiz, keskin ve parlak. Kuzey yarım kürede havalar ısınıyor. Bir an önce bitirseniz iyi olur. Kolay gelsin...

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Ultegra diyordun, simdi Dura Ace# e mi atladik? :)
Lazim olanlar, ön, arka aktaricilar, ruble dislileri (kacli olacak, 10 lu mu?), frenler, fren-vites kollarin var galiba)

Geri