Scudo Sports

yanlış kadro aldım bir bakar mısınız

orkunnnn

Üye
Tepki
0
İsim
orkun
Bisiklet
Mosso
arkadaşlar 1.82 boyum var fakat benim aldıgım yaklaşık 16' kadro boyunda bide aldıgım bisikletin kadrosu resimdeki gibi eğik bu yüzden selesi aşağıda kalıyor ben buna uzun bir sele borusu alsam rahatça kullanabilir miyim bide kaç mm almam gerekirhttp://www.mossobisiklet.net/image/cache/data/mosso-2016/29-wildfire-hyd-900x700.jpg

Scudo
Hocam baya küçük kalıyor size bu. 19' olması lazım bu boya. Yeni aldıysanız gidip değiştirebilirsiniz sorun çıkarmazlar muhtemelen

@Auron Sanchez alalı 1 ay kadar oldu onun için simdilik sele borusu almayı düşünüyorum veya yapabilceğim başka bir öneri gelirse onuda denerim ileride elime para geçince kadroyu değiştiricem

İnternetten takas veya satıp yeni bir bisiklet almak en doğrusu. 16" bisiklet sizin boyunuz için cidden küçük.

@orkunnnn

sele borusu tehlıkeli bir iş.kaş yapayım derken göz çıkartırsınız.sele borunun oldugu yerden çatlatırsınız bısıkletı.allah muhafaza sıze bişey olur..bence bısıkletı komple satıp yenı bısey alın cunkı kadro degısımıne gıdersenız sıze daha fazla sıkıntılar acabılır uyumsuz parçalar olabılır.iyi forumlar.

Geri