Arkadaşlar buyrun. Bu size bir örnek olsun. Bu arkadaşımız 168 kg yağı liposuction ve hatalı beslenme ile verdiğinde ortaya korkunç bir sonuç çıkmış. Yorumsuz.
Genelde böyle yememe olayı pek fazla görülmesede özellikle beynin her türlü dusunceyi kabullenmesi sonucu, sizin verdiğiniz örneklerle karsılaşmak olası.
Manken hastalığı deniyor buna. Yeme bozukluklarına en büyük örneklerden birisidir. Nice kardeşimiz zayıflamak uğruna sağlıklarını hiçe sayma girişiminde bulunmuştur. Bizimde bahsettiğimiz sağlığı koruyup uzun vadede sonuç almak.
Hint fakirlerine benzettim sahsen resmi. Yalnız uzerindeki resimlera baktığımda bir mankene de benziyor.
Bu sıkça hindistandada görülür fakat bunun amacı baska. FAKİRZM.
Fakirzm konusuda ayrı incelenmesi gereken bir konudur tabiki.
İki örnekte çarpıtıcı bir şekilde, aşırıların zararlarını anlatıyor )
ilk kez gördüm bunu ve şok oldum, Türkiye'de bi kadın da liposuction denen yöntemden sonra bu kadar abartılı olmasa da torba gibi olmuş karnı çok felaket. Ben de garip oldum ama sırf kendi emeğiyle zayıflasaymış bence öyle torba gibi olmazmış, o liposuctionın etkisinden kaynaklanıyor bence daha çok ama o halde kilolu olan birisinin de hareket edebilecek hali yokken egzersizleri başarılı yapabilmesi çok zor gibi.
Yapılan işlem hatalı ya da değil onu bilmem ama ortada büyük bir azmin, daha büyük bir başarısı var.
Dikiş izleri zamanla iyileşecektir ve son fotoğraflarında gayet formda bir hale gelmiş.
Bir ilk, bir de son fotoğrafa bakın, bence büyük bir başarı.
Bu hale gelmeden tedbir alınmalı bence. İnsanlar malla mülke ve maddi eşyalara gereken özveriyi birazda kendileri için harcasa böyle saçma durumlar ortaya cıkmaz.
alin bu konuda bir haber daha, zayif olmak cok onemli mi? desenize bunu sisman olmayan bilemez.
Dr. Muzaffer Kuşhan’ın İstanbul Polonezköy’deki zayıflama kampında 1.5 aydır kilo vermeye çalışan 19 yaşındaki Dila Kurt, kendisini ziyarete gelen ailesinin yanında aniden fenalaştı ve kalp krizi geçirerek öldü
(link)