Scudo Sports

Yanan Günışığı (Sevgili Gürol ÇAYDAŞ Geçmiş olsun.)

candede

Forum Bağımlısı
Tepki
1.043
Sevgili Gürol meraba.

http://img90.imageshack.us/img90/6081/gaziantep070ky6.jpg

Sanırım bir çok arkadaşımızın yarışlar dolayısıyla sen güzel İnsanın geçirdiği rahatsızlıkdan haberi yok.
Tesadüf o ki bende ortak bir kardeşimizden dolayı öğrendim.Paylaşmamızdan sonra öğrendim ki,sabah antrenmanlarından birinde ters bir hareket neticesinde belini incitmişsin.Yanılmıyorsam pazartesi emar'a gireceksin.
Sen güzel İnsana varolan tüm güzel sevgileri sıhatleri gönderiyorum.Biran önce iyileş ve bizim sen gibi güzel yüzlerimizi güldür.

Geçmiş olsun bu güzel Ailenin güzel ferdine.

Scudo
gürol hocam aman dikkat edin çok geçmiş olsun diyorum acil şifalar diliyorum
bu arada bende bugun felekat düştüm :-(

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
@ismailağıllı

sanada büyük geçmiş olsun ismail.aman dikkat et...

@derya.k

çok sağol deryacım ama kaza geliyorum demiyor işte teşekkürler :rolleyes:

ğeşmiş olsun gürol abi.
ismail sanada geçmiş olsun bugun sen ve can dede açısından iyi bir gün geçmedi sanırım .can dedenin benle beraber çıktıgı ikinci antremanda aynı yerde düşüş yaşamış biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor

Geçmiş olsun Gürol abi
geçmiş olsun İsmail
Allah acil şifalar versin

Gürol abi geçmiş olsun. Umarım enkısa zaman da iyileşirsin. Sevgilerimle..

Hay Allah üzüldüm şimdi :(. Demek bugün ki yarışta o nedenle Gürol Abi'yi göremedik. Acil şifalar diliyorum.

Geçmiş olsun Gürol abi...

Sevgili Gürol çok üzüldüm, acil şifalar dilerim, sen bize lazımsın, bir an önce iyileşirsin umarım ...

bende dün yarışta niye gürol abim yok diye düşünüyorum..
geçmiş olsun gürol abi...
1an önce aramızda görmek ümidiyle...

arkaaşlar ögrendigme gore kalca ve arka adalesinde byk yarık yada kırık olabilir olugu soylendi hastanedekı anblans söförü yeniden cvp alan olursa bilgilenirsin ...
kaza yapan arkadaslar!!! mutlaka tatanoz asısı olunacakmış aksi taktıre alyuvarlar yenıleme surecınde mikrop üretmeye bagısıklık sıstemini oldğürüyormüs.
5 yıla bır yapılan tatanoz asısı 7,77 e uygulanıtormus tsk..

• Beğen
Tepkiler: Uğur Taşdemir
Gürol ve İsmail arkadaşlara
geçmişolsun dileklerimi iletmek istiyorum
kazasız,problemsiz sürüşler dileğiyle
Necip Baran

@nbtemm

size ve herkeze teşekkür ediyorum evde yatması çok kötü oluyormuş bir an önce pedallamak istiyorum

Geri