Daha önce akort yapmadıysan düzelteyim derken dahada bozabilirsin ilk önce bi ortalama fren ayarını yap sonra el yordamıyla jant tellerini bi yokla arada birkaç tane gevşek varsa hissedersin gerginliğinden mutlaka onları azar azar sıkarak başlayabilirsin
@Gökay Akçay
Fren ayarını yapmayı deneyeyim o halde, zaten kaş yapacam derken göz çıkarttım arka aktarıcım biraz ses yapıyordu onu düzelttim de ön aktarıcımın ayarını perişan ettim hâlbuki video izleyerek yapmaya çalışıyordum. Şimdi ön aktarıcı ayarımı düzeltirsem fren ayarımı da deneyeceğim yok işin içinden çıkamazsam eve yakın bir bisiklet tamircisi var, bisikleti yanımdan yürüte yürüte gideceğim artık ;( Yardımlarınız için teşekkür ederim.
@Aruera
Ön aktarıcı ayarımı düzelttim şimdi fren ayarı için gerekli araç gereçlerim var mı diye bakacağım, açıkçası baya rahatladım
@Aruera
Lastiği düzelteceğime sadece diğer tarafa yamultarak çektiğim açıdan düz görmüşüm Şimdi mandalı yine gevşettim ve aynı somunu düzgünce ayarladım, fren sorunum da kalmadı. Kıssadan hisse bugün sıfırdan ön ve arka aktarıcımı ayarlamayı, yamuk lastiğimi düzeltmeyi ve işime yaramasa da v-frenimi ayarlamayı öğrendim. Görünüşe göre artık daha az yolda kalacağım. Çok teşekkür ederim @Gökay Akçay .
@Aruera
Özür diliyorum vlog yazar gibi uzun tuttum, aktarıcı ayarlarımı eskisinden de kötü bir hale getirmişim, artık yarın eskisine benzer bir hale getirip bakım zamanına kadar çok az süreceğim