Scudo Sports

Yamanın kralı Denizli Kefe Yaylası'nda (24.08.2008)

Geldiğimde beni niye götürmediniz oralara....:(
Mükemmel bir gezi olmuş..Anlatım da ayrıca harika...
FRP ler insana daha neleri düşündürecek bakalım:D
O lastiği neyin patlattığını veya patlamasına neden olan durumun ne olduğunu merak ettim...
Ercüment ve Ali'ye paylaşımları için teşekkürler ve selamlar...

• Beğen
Tepkiler: Daywalker
Scudo
@ismailofli

ismail abi,denizliye gelip gidiyorsunuz sanırım,
sizinle hiç görüşmedik biz dimi_?:=:):)

• Beğen
Kardeşlerim,hemşerilerim selam:) ,geziniz ve paylaşım için çok teşekkürler,ben uzunca süredir denizliye gelemedim:mad: ,sizden bir ricam var,bir hafta sonuda pamukkale gezisi yapıp resimlerini bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.allaha emanet olun

@ismailofli

Ya aslında ben düşünmüştüm birlikte oraya gitmeyi, ama orası tüm günü yiyen bir faaliyet olduğundan ve bizim de tüm günlük vaktimiz sen geldiğinde kısmet olmadığından yapamadık. Yoksa kesin giderdik oralara. Bir gün tekrar geldiğinde bu tarz yerlere vakit ayırırız, merak etme.

Lastiğin patlama sebebi tamamen eskimiş ve yıpranmış olmasından kaynaklanıyor. Patlamadan sonra ben geri gidip baktım ama yolda patlamaya sebebiyet verecek bir sey bulamadım. Lastik eskiydi ve bir de sert şişirmiştik, gittiğimiz yola yeni çakıl dökülmesinin verdiği ek basınç yüzünden patlamış olduğunu tahmin ediyorum. Sen de okuduğun için sağol. Görüşmek üzere...

@marenostrum

Selam, Denizli ve çevresi oldukça dağlık bir alan ve bu da doğal olarak pek çok yaylanın oluşumuna sebebiyet vermiş. Yokuş tırmanmayı ve yayla gezmeyi sevenler için burası adeta bir cennet sayılır. Orada yayla kalmazsa buraya da bekleriz her zaman...

@nighteagle1

Merhaba, ben neredeyse her hafta bir defa Pamukkale'ye gidiyorum. Ama antrenman amaçlı ve mola vermeden gittiğimden resim çekmiyorum. Ama geçmiş aylarda pek çok Pamukkale "gezi" faaliyeti yaptık. Forumda eski faaliyet haberleri içinde bulabilirsiniz. Ayrıca yeni bir gezi yapılacak olursa buraya mutlaka ekleyeceğim. İlginiz için teşekkürler...

Gerçekten güzel gezi olmuş :), bir haylide eğlenceli,fotoğraflarda birbirinden güzel,paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
@ismailofli

Şimdi düşünüyorum da, dış lastik patladığı yerden baya bi zedelenmiş sanırım, büyük ihtimalle yanlış takılmasından dolayı, bende o gün asfaltta gideceğiz diye fazla hava basmıştım, sanırım uzun süre dayanmadı.

Geri