Scudo Sports

Yama seti almayı düşünüyorum.

Sizce solüsyonlu mu yoksa solüsyonsuz mu daha iyi tutar ?
(link)
(link)
Bu ikisi arasında kaldım, yardımınızı bekliyorum.

Scudo
Bence:
Sağlamdan zayıfa:
Sıcak yama > Solüsyonlu yama > Kendinden yapıştırıcılı yama
Pratikten pratik olmayana:
Kendinden yapıştırıcılı > Solüsyonlu > Sıcak yama.

Bonus: sıcak yama demişken çocukluğum gözlerimin önüne geldi:
images (3).jpeg

Bence:
Sağlamdan zayıfa:
Sıcak yama > Solüsyonlu yama > Kendinden yapıştırıcılı yama
Pratikten pratik olmayana:
Kendinden yapıştırıcılı > Solüsyonlu > Sıcak yama.

Bonus: sıcak yama demişken çocukluğum gözlerimin önüne geldi:
269890 dosyayı görüntüle
Sıcak yamayı bilmiyordum, yolda yapılacak bir şey değil sanırım?

Sıcak yamayı bilmiyordum, yolda yapılacak bir şey değil sanırım?

Yapılmasına yapılır ama bir üst mesajdaki mengene tarzı aleti yanınızda taşımanız lazım. Bir de çakmak falan gerekiyor tabii yamayı tutuşturmak için.

Bu arada şehir içinde kullandığım bisikletlerimde ve iç lastiğini tamir ettiğim eş-dostun birkaç bisikletinde her daim Zefal'in kendinden yapışkanlı yamalarını kullandım ve şimdiye kadar yama kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım.

Yapılmasına yapılır ama bir üst mesajdaki mengene tarzı aleti yanınızda taşımanız lazım. Bir de çakmak falan gerekiyor tabii yamayı tutuşturmak için.

Bu arada şehir içinde kullandığım bisikletlerimde ve iç lastiğini tamir ettiğim eş-dostun birkaç bisikletinde her daim Zefal'in kendinden yapışkanlı yamalarını kullandım ve şimdiye kadar yama kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım.
Teşekkürler bilgi için.

Decathlon’un kendinden yapışkanlı yaması, şehir bisikletinde tuttu; ama yol bisikletinde sanırım yüksek basınç nedeni ile başarısız oldu.
Red Sun kullandım, yamanın ebatı büyük, iç lastik küçük kalıyor, yamayı kesmek gerekşyor, kesince de daha dikkatli yapıştırmak gerek.
Son olarak Zefal Road yama seti aldım, yamanın ebat daha küçük.

• Beğen
Tepkiler: bis212
Geri