Scudo Sports

Yalova Yarışı Ardından

Can biz de elimizden geleni yapıyoruz bir mum ışığı parlaklığındaki umut ışığımızı bir güneş gibi parlak bir hale getirmek için.
Biz bu sporu seviyoruz ancak elimizdeki imkanlar kısıtlı. Tek çabamız daha iyi imkanları bizden sonraki kardeşlerimize hazır hale getirebilmek için. İnşallah olacak. İnşallah olur demiyorum çünkü olacak... ;)

Scudo
Bu Muammer Yıldız'ın formasında yazan 'Türkish Champion' ne demek ya.Ü harfi nedir orada anlayamadım,hakikaten ayıp ya.Akdeniz sahillerinde Alanya,Antalya v.s dönercilerde bile yapılmıyor artık bu hatalar.Ülkeyi temsil eden bir formada hiç yapılmasın yani.:mad: Vallahi ayıp.

2005 yılının Türkiye Şampiyonu formasında da aynı hata var. Dikkatli gözlerden kaçmıyor. Ancak bundan 3-4 sene öncesinin Milli Takım formalarını görseniz gülmekten ölürdünüz ağlanacak halimize.
Ben şöyle tasvir ediyim; Atlet kumaşı (sporcu olan atlet değil, kazağın altına giydiğimiz penye atlet :D), bembeyaz renk. Baskı vs yok gibi bir şey, doğru düzgün bayrağımız dahi yok. Bir köşesinde bir ay yıldız o kadar...
O yüzden bu modern tasarımlı, coolmax kumaşlı vs formalar öncesine göre çok çok çok daha iyi.
Bu formalar geçen yıl yaptırılmış. Sanıyorum yenilerinde bu hatayı tekrarlamazlar :).

Formanın görüntüsü çok güzel zaten.Ortada Turkish Champion yanlarda omuz üstlerindede Türkiye yazısı çok güzel bir dizayn olmuş.Ancak o hatayıda yapmasınlar işte.Neyse sağol açıklama için,:) umarım düzeltirler.Yabancıların gözünde komik duruma düşmekten başkla bir şey değil.:(

İnşallah yeni sezonun formalarında düzelteceklermiş, bize öyle söylenmişti.
Dizayn konusunda kesinlikle haklısın ben de çok beğeniyorum. Asil ve şık bir forma kesinlikle. Zaten bu formayı sadece Türkiye Şampiyonu olan birey giyiyor. Milli takım formamız kırmızı üzerine beyaz yazılı.

Geri