Scudo Sports

Yalova MTB cup (amatörce:D)

sertacr88

Forum Bağımlısı
Tepki
350
Bugün Fotohasan:) ile 05:00AM de gittiğim yalova MTB cup'dan amatörce bir kaç resim:D

Resimler Sony PSP 1.3MP kamera ile çekilmiştir.

Ön izleme birkaç resim koyup 134 resmi tek tek upload yapmaya üşendiğimden dolayı gerisini .rar olarak ekliyorum:)

Elit katogorisinde
1.Alman yarışcı
2.Bilal AKGÜN
3.Muam YILDIZ

(link)

Scudo
paylaşım için Teşekkürler sertaç çok güzel resimler.. güzel bi gün geçirmişsin..!!

134 resmin yanında videolarda varda şuan içlerinden eleme yapıyorum ve birleştirme yapıcam çünkü herbiri 5-10 saniye ve birazda boyut olarak büyük olcak çünkü kaliteli biraz :D

Sertaç seni tebrik ediyorum...ayrıca parkurda bana iyi dayandın:D
-Daha ileri gidelim sertaç(bazen seçkin:D)
-Birisi geliomu sertaç?
-Sal gelsin Sertaç:D:D
-Tuvaletim geldi sertaç..ne yapcam ben şimdi Sertaç:D(vallaha iyi dayandın bana..:D

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
@mert fr

Muahuahuuahuha Allah ne diyeyim seni :D:D:D her yarışcıya monoton bir sesle bravo bravo dan başka bir sorun yoktu gerisi izlediğimiz spor gibi doğal bişey.

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
@çağatay_çankaya

sen bide videoları gör:D gerçi bi sürü kısa metrajlı videoyu movie maker ile birleştirince bazı sahneler ggarip gelebilir o yüzden o anı geri sarıp bi kere daha izley ebilirsiniz:D bide toplam 558mb olan videoyu nasıl oldugunu anlamadım ama 30 küsür mb ye çekti pc ;)
:cool:

@sertacr88

birleştirdiğim videolar 558 mbden 35 mb ye düşünce berbat bişey olmuş, nasıl yapıcam anlamadım ama yarın deniyecem:D

• Beğen
Tepkiler: ahmet ozgen
@cyclist_43

fotoğraflar zaten var en aşşağıda rapidshare rar linki olarak.
Videoyuda anca halledebildim 13dk 577 mb idi 3'e böldüm toplam 150MB falan oldu. 3.partın uploadını bekliyorum:D

Videoları rapidshareye kaydettim çünkü you tubeye kayıt etsem sadece 1 kere izlemeklik olcak hemde raahat seyredemessiniz. Böylecene dilediğiniz an izler ve media playerda da rahat ileri geri yaparsınız:D

(link)
(link)
(link)

Bu arada; güzel olmuş/eline bacağına koluna sağlık/saol/paylaşım için saol gibi karın doyurucu laflara gerek yok. Aşşağıda TEŞEKKÜR butonu var !!

@Hakan Yazman

1.3MP kameryala bu kadar bide o an yuttuğumuz tozun haddi hesabı yok:)
Bir dahaki yarışa gidebilirsem daha çok çekmeye çalışıcam ama ağırlıklı olarak video çekicem çünkü fotoğraf modunda 15 e yakın düşüş anı kaçırdım.

• Beğen
Tepkiler: Mahmut KARABİBER
Geri