ders niteliğinde bir parkur, dağ başında en iyi seviyede organizasyon, müthiş bir yarış.
En başta ünal bey olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Unutulmaz bir gün yaşattınız bize.
Yarışa gelince, yarış sabahı yağan yağmur herkesi biraz tedirgin etti. parkur teknik kısımlar ve ağaç kökleri üstünde sıkça geçişler içeriyordu. birkaç noktada bisikletten inmek zorunlu idi. starttan 200mt sonra patikaya girileceği için iyi bir start muazzam önem taşıyordu. dolayısıyla çok hızlı bir start aldık. patikaya ilk ulaşan olduğum için sorun yaşamadım ama arkamdaki patırtıyı duyabiliyordum. ciddi bir trafik oldu patika girişinde. birkaç viraj sonra arkamda 4-5sn lik fark açılmıştı bile. parkurda 3 teknik ve dik çıkış vardı. 2si ilk sektörde, 1i ikinci sektörde. doğru vites ile girildiğinde, iyi güç dengesi kurulduğunda hepsi çıkılabiliyordu. bir 4. vardı ki onu kimsenin çıkabildiğini sanmıyorum, sola dönüp girilen, V şeklindeki bölüm, karşı taraf kayalık. bu bölgede, daha inişe geçemeden bisikletten inip karşı tarafa koşarak geçmek en iyi seçimdi.
feedzone alanında zemindeki bozukluk nedeniyle, su almaya çalışırken saçma bir şekilde düştüm, gidonum yamuldu. o parkurun hiç bi yerinde düşmeyip feedzone da düşen bir tek ben vardım sanırım

feedzone sonrası sektör, ilk sektöre göre daha süratliydi. hemen feedzone sonrası zeminde çift amortisörlü bisikletin bariz avantajı vardı. süratli patikalar, frensiz dönüşler, tam anlamıyla "mest etti" beni. böyle güzel bir parkurun üstüne bir de dostum kamil alev ile 4 tur boyunca 15sn den fazla açılmayan fark, dişe diş rekabet, herşeyin tadını biraz daha arttırdı. delmece yayla şenliği yarışını world cup a dönüştüren rekabetimiz, uzun zamandır hissetmediğim yarış heyecanını alevlendirdi içimde. 5. tura benim biraz daha fazla gücüm kalmış olacak ki kamil in saniyeler önünde bitirdim.
1 dk arkadan start almış olmasına rağmen ,hem de geçişe pek müsait olmayan böyle bir parkurda, sanırım 2. tur(belki de 3) kamil ve bana yetişip geçen, yarışın büyük bölümünü çalışmayan maşasıyla tamamlayan abdurrahman dandal a bravo, nazar değmesin Apocum!!