Scudo Sports

yalova - bursa - izmit - istanbula duyrulur.

Tepki
4
Bisiklet
Sedona
arkadaslar pazartesi aksamı yalovadan calınmstır. lütfen görenler veya duyanlar 0 536 648 2696 numaradan Alperen Kıvılcım arkdasımıza ulasırsanız minnettar oluruz . tesekkurler
https://www.bisikletforum.com/a/img38/6070/39565062131075123049572.jpg

Scudo
Geçmiş olsun, kötü olmuş.

böyle bir bisikletin çalınmasına gerçekten çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda bulunur

:( Bu aralar İzmitte'de çalıntı haberleri çok duyulmaya başlandı.Bi arkadaşın bisikleti taa Gölcükte bi bisikletçide bulunmuştu.Muhtemelen çalan şahıs bisikleti elinde tutmaz,direk bisikletçiye satar çevredeki bisikletçileri haberdar etmek yararlı olacaktır.Çok üzüldüm,İnşallah hemen bulunur.

çok çok geçmiş olsun güzel bir makinaymış

Bu çaldırılırmı ya :( Ben istanbuldayım görürsem mutlaka haberdar ederim.

Elleri kırılsın çalanın... güzel bisikletmiş fark edilir böyle bir bisiklet.

herkese tesekkurler. ama halen ses cıkmadı Allah herkesin sevdiklerini ve bisikletini korusun...

Geçmiş olsun.Böyle bir bisikletin bulunma şansı yüksek.İnşallah bulursunuz.

Böyle bir bisikletle hırsızın uzaklaşabilmesi için uzun süre lazım.Bisikleti uzun süre mi bıraktınız?

oyyy oyyyy içim gitti, çok geçmiş olsun. ne kadar doğru bilemem ama sırf bisiklet çalmak için çevre şehirleri dolaşan eskişehirden çıkma bir grup varmış. geçen sene temmuz-ağustosda inegölde yaklaşık 150 bisiklet çalınmış,( üst komşularımızın bisikletleri dahil). çalanların elleri kırılır inşaallah.

Eskişehir'de ciddi anlamda bir ekip var . Oldukça aktif çalışıyorlar !

Çok harika bir bisikletmiş Allah cezalarını versin bunu yapanların yahu. Millet çalışsın para kazansın helalinden spor için kendine bir şeyler alsın sende gel onu çal sat haram lokma ye. Çalmaya kuvvetin ve cesaretin varda neden helal kazanıp çalışmıyorsun bee yahu...

Geri