Scudo Sports

Yalnızım bu aralar foto

Scudo
birde video paylaşımı yapsaydınız 10 üzerinden 10 alacaktınız. neyse 9 veriyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: gambler-dh
bisiklet yanlış hatırlamıyorsam.
specialized P1 cro-moly kadro

millet 3-3,5m den düz zemine drp-off yapıyor birsey olmuyor burda hiç birşey olmaz...:D:D

Havadaki fotolar güzelde , yere konma fotoları daha güzel olurdu herhalde :)
iyi bir çalışma

http://img43.imageshack.us/img43/9092/69871682.jpg
çok merak ettim bu zıplayıştan sonra dengeli inebildin mi?

Elini dizine koyduğun fotoğraf çok hoş,yeni bir hareket gibi:),onun haricinde one foot table gayet başarılı:).

Biz de bu ara tek bir dj rampası(fırlatma ve konma kısmı birleşik) inşa etme çabası içindeyiz,bakalım bizimkisi nasıl olacak:)

aytacaaksoy arkadasıma bende katılıyorum ucmanın ne kadar buyuk bir adrenalini oldugunu merak ediyorum

Yılmaz herzamanki gibi çok hoş fotoğraflar, ve artık yenilerini çekmeni bekliyorum :)

rampayı ot bürümüş :) One foot table ı çok begendim Yılmaz :)

Elini dizine koyduğun foto çok hoş duruyor. Bambaşka bir hareket gibi :). İşin ne kadar kolaylıkla üstesinden geldiğini kanıtlar nitelikte bir fotoğraf:). Videonu da görmek isterim.:).

• Beğen
Tepkiler: gambler-dh
@Doruk Atay

Teşekür ederim dorukcugum...aslında ben de istiyorum ama fotoğraf çekecek kimse yok ve zaman da bulamıyorum artık kapadokya da çok eğlendim ve cyclintr ekibi olarak fotoğraf çektik ve muhteşemdi yakında yayınlanacak oradan hem foto hem video izlersin.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@ErkaL

teşekür ederim erkal kardeşim umarım birgün hep beraber oluruz.

@gambler-dh

Yani Uçsan bi dert uçmasan bi dert.. xD.. Öylemi abi ?:D

Geri