Scudo Sports

Yalnız Bir Macera "Gölyanı Obası"

Scudo
Fatih kardeş cok guzel bır tur olmuş kendı başına konaklaman yaylada ayrı bı cesaret bu turların devamı emınım yıne gelecektır senden kardeş. Bu guzel anı tum bısıklet bınenler ister. Saygılar...

harika bir tur olmuş. Telefonu şarj etmek için yaptığın yöntem dahice :D kazasız pedallamalar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
Mükemmel tur olmuş tebrikler, yeşilin doğanın içinde yaşadığın bu güzel deneyimi bizimle paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler. :)

• Beğen
Valla ben bole birşey görmedim,çok güzel o telefonu şarj etme taktiği,o manzara,o gezdiğiniz yerler,bisikletiniz hepsi çok güzel.

• Beğen
Rahmetli babam Yağlıdereli ama şu veya bu sebepten oralara gitmek hiç nasip olmadı. Gıpta, pişmanlık, özlem bütün duygular karışık şekilde okudum. Karadeniz'in doğası bambaşka. Tebrik ederim harika bir tur olmuş.

• Beğen
Herkese teşekkür ederim. Umarım bir gün sizde bu topraklarda pedal basabilirsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
şu karadeniz insanının gözü karalığına cesaretine-hepsi için söylemiyorum tabiki-hayranım. Biz olsa it çıkacak, köpek çıkacak, ayı yiyecek, kurt saldıracak der kapımızın önünden ayrılmayız. Ama yinede sen sen ol tek başına çıkma bundan sonra emi. Nede olsa iti var uğursuzu var coşkun'u var memleketin...

• Beğen
@mehmetsunu
Estağfirullah :) Hepimiz hayallerimizin peşinden koşmalıyız, ayı veya kurt buna engel olmamalı diye düşünüyorum :) teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Valla hem gezi yaptığın yerler hem de fotoğraf-anlatım uyumun mükemmel olmuş :)

Muhtesem bir anlatim ve gezi olmus. Pedallarina saglik

@Fatih Toraman

tebriklere katiliyorum ben de.

bu forumda, boyle bir turun asamalarini kolaylastirmak ve rutine oturtmak icin konaklama,guvenlik,yeni pratik kamp edevati vs. konularinin acilmasi onerisini sunuyorum...

mesela Fatih dostumuz "bagaj deliklerim yok" demis...yabanci bir sitede her bisiklete uyan, arka tekerlek vida kismina gecen ve sele borusundan destek alan bagaj gormustum.

@Onur İlker Gündoğdu

@Ahsen Okyay

@selim karan

@Ali Taşdemir
Teşekkürlerimi sunuyorum :)

Merhaba,

Geziniz ve konaklamanız :) çok güzel olmuş. Çok beğendim ve imrendim. Karadeniz kıyısından içeriye girmek isteyenler için iyi bir örnek. Teyzemler Giresun'da yaşıyor. Bir seferinde bizi Kökevi'ne götürdüler. Benim de oralara bisikletle gitme hayalim var ama kısmet ne zamana bilmiyorum.

Kazasız ve keyifli turlar

five

@five
Teşekkür ederim :) insAllah sizde bu dağlarda pedallayacak ve Karadeniz'in eşsiz doğası ile başbaşa kalacaksınız :)

• Beğen
Tepkiler: five
Abi süper yaa. Aynı olayı Ordu Perşembe Yaylası'nda yapmak istiyorum. Tabi ekiple :) Tek başıma yemez sanırım.
Bravo valla.

Böyle şeyler koymayın ya insanın canı çekiyor çok fena :D

Geri