Scudo Sports

Yalnız Başına Turlamak Hakkında Sorularım

Bu konuyu,bugün tesadüfen karşılaştığım bir veterinere sordum;söyledikleri,Suat Akman ve Can Onur Beyin belirttiği şekildeydi.Bu nedenle tekrarlamadan yazdıkları paragraflara atıfta bulunmak istedim.
@suat akman
@can onur

Scudo
Bu konuya yazdıktan sonra tekrar sahile indik ailecek ben bisikletle gittim her neyse sahilde ailecek yürürken peşimize bir tane sokak köpeği takıldı ulan git yok gitmiyo havlamıyor hırlamıyorda baya bi takip etti sonra bıraktı ama hayvana resmen acıdım ya hani esrar çekenlerin gözleri kayar ya (haberlerde gördüğüm kadarıyla) hayvanında öyleydi sürekli gözleri kayıyordu felan filan işte.

@Evliya aman dikkat et hocam kuduz riski vardır. Olabilir.

@ktusamet

Cok haklisin kopeklerle goz goze gelmek yapilabilecek en buyuk hata cunki bu onlarin dilinde lider benim demek.

Eğer bisiklete binmekten daha güzel bir şey varsa o da bisiklete yalnız binmektir...
Orhan Yıldırım
:) :) :)

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
@GhostRider_17
Aynen öyle kardeşim, hatta artık öyle zamanlar oluyor ki 8 9 köpek birden sıkıştırıp bağırdıkları oldu, ben de tepki olarak o anki refleksle de bağırıyorum. Bu şekilde uzaklaşıyorlar zaten :) (tabi insan geriliyor bu durumlarda :))

• Beğen
Tepkiler: GhostRider_17
Geri