Arkadaşlar birincisi,yol lastikleri benim için sorun yaratırmı.ikincisi,su hariç yanıma nevale almıycam güzergahta temin ederiz diye,bide dönüşü kaç gibi düşünüyoruz
Büyük bir bölümü asfalt olduğundan, problem çıkarmayacağını düşünüyorum.
Yedek iç lastik vs. yi yanına alman mümkünse 2 tane alman iyi olur.
Nevaleyi mola verdiğmizde alırız.Ayrıca bu kadar uzun yolda mutlaka çokça
su tüketmek gerekir. Dönüş gece olur 9-10 gibi ancak herkes kesin
12 gibi evinde olur.
Herkese merhaba
Arkadaşlar, pazar günü yapmayı dûşündüğümüz
Yalıköy turu için,yanımıza hafif bir yağmurluk almamız
gerekecek ayrıca yedek iç lastiği de unutmayalım.
Bunların yanında böyle uzun bir yolda kasksız olmaz.
Unutmayalım ki:Yorgunluğun en önemli nedenleeinden biri
susuluktur.Yolda bolca su tüketmek iyi gelir.
Son olarak,pazar günü görüşme dileği ile
slm bahadır şu an memleketeyim yalıköy turuna bir aydır hazırlanıyorum fakat elimde olmayan sebeplerden dolayı katılmıyacağım .. çok özgun olduğumu belirtmek isterim..
Bahadır kardeşim: Sirkeciden yola çıktıktan sonra güzergahı yazarsan sevinirim
Eyüp Alibeyköy istikametimi yani feshane. Mezarlığın altındanmı geçilecek yazarsan sevinirim.Pazar sabahı ona göre hareket edeceğim.Teşekkürler
Arkadaşlar büyük bir aksilik olmazsa ,(gece 12:00 işten geliceğim için sabah kalkabilmek gibi )çok zevkli geçeçek olan bu tur için bende 08:00 de Sirkeci tren garında olucam.anladığım kadarıyla herkez birbirini tanıyo ben hariç,inşallah tur boyunca sizin için bir sorun olmam
Merhaba Özkan
Sirkeci-Unkapanı-Balat-Alibeyköy-Küçükköy
Sultançiftliği dan eski edirne yolunu
takio edip Arnavutköy vs.
Benim fikrim bu, tabiki daha iyi önerileri
uygularız.
Sağlıcakla kal.
Bahadır kardeş ben size en kötü ihtimalle Çatalca'dan geçip yolda katılacaktım.İptal edilmesine üzüldüm.Havada o kadar iyi değil gibi.Ancak bu turu kapatma çünkü bunu gerçekleştireceğiz birlikte.180 km duyunca herkesin gözü korktu ama giderken 3 varınca uzun bir mola ile zevkli bir sürüş olacaktı.
Geç kalmasaydım ben B.çekmece üzeinden geçip Tacettin'e katılarak Çatalca
-Kestanelik veya Tayakadında sizi beklemeyi düşünüyordum.Anneler günü
olduğundan katılım olmadı sanırım.
Sevgili Erdal,
Eğer 29 Mayısta gitmek istersen memnuniyetle seninle birlikte bu turu yeniden yaparım. 30 Mayıs Pazar olduğundan başka bir tura katılacağım.