Scudo Sports

YalaguzSeyyah: Sessiz bir Macera

Fatih Toraman

Forum Demirbaşı
Tepki
702
İsim
Fatih
Bisiklet
Amoeba
Merhaba değerli forum üyeleri :)
Yine yalnız bir macera ile karşınızdayım. Giresun'un Espiye ilçesinde 20.01.2018'de gerçekleştirdiğim kısa bir geziden geriye kalanları paylaşıyorum. Daha güzelleri sizin olsun :)

Scudo
Video gerçekten başarılı. Tebrik ediyorum. Bıçağı görünce merak ettiğim bir noktayı sormak istedim. Bu yollarda hiç yaban hayvanları ile karşılaştınız mı?

@Birhan K. Çok teşekkür ederim :) Zevkli bir 5 dakika yaşatabildiysem ne mutlu :)
@Mustafa Zeybek Teşekkür ederim :) içimden geldiği gibi diyelim :)
@sariyerli53_34 Çok teşekkür ederim :) 7 yıldır Giresun dağlarında dört mevsim yaptığım yolculuklarda bir çok kez( özellikle karda) vahşi hayvan izleri gördüm ve takip ettim. Ancak çakal, tilki ve domuzdan başka hayvan çıkmadı karşıma. Sadece bir kez ayı ile işitsel temas sağladım. Bıçak ise sadece bir tedbir. Allah bizi onlardan, onları da bizlerden korusun :)

Vayy topragima bak hele...helal..kirklarelinden sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Fatih Toraman
@Fatih Toraman kardeşim kısa film tadında olmuş yüreğine sağlık.sonuna kadar izledim son 2 dk nedense gözlerim yoruldu..
Ciddi bir emek sergilemişsin..
Bir şeyler çok güzel bir şeyler eksik gibi..

@Strada abicim teşekkür ederim :) Sizlerin yönlendirmesiyle eksiklerimizi farkedebiliriz ancak :)

Estafurullah @Fatih Toraman kardeşim..
Sevgili adaşım.insanların isimlerinin kendileri üzerlerinde etkileri olduğuna inananlardanım.
Fatihler hayata başka isimlerden farklı bakarlar.gözleri başka görür.bazen susar bazen çok konuşurlar.
Fatihler iyi yüreklidir.
Yönlendirilmeye pekte ihtiyacı olmayan bir kardeşimizsin.yolun açık olsun.yolunda iyi insanlara denk gelesin.

@Strada abi çok teşekkür ederim. :) Çok duygulandım ve ne yazacağımı bilemedim bir süre :) iyilerle karşılaşmak en büyük nimet. Sizin gibiler eksik olmasın hayatımızdan abicim :) Saygı ve sevgi ile...

Harika bir tur olmuş. .videoyu da cok iyi montajlamissiniz ya tebrikler iyi turlamalar :)

• Beğen
Ellerinize sağlık, cesaretiniz için tebrikler. Ne mutlu bana ki daha önce çekmiş olduğunuz videoyu izlemiştim.
Tekerine taş değmesin. Nice videolar izlemek üzere

• Beğen
@drsalihsert Çok teşekkür ederim Salih abi :)
@beci :) Biltekin abicim çok teşekkür ederim :) Sizlere güzel görüntüler sunabiliyorsam ne mutlu :)

• Beğen
Tepkiler: Biltekin
Benim de goze aldigim 150 km.'lik bir yol var. Soyle okyanus kiyilarina, daha dogrusu Mans (Manch) denizi kenarlarina. 2-3 gunluk yatili bir gezi dusunuyorum, ama sonra evlatlar aklima geliyor. Bakacak kimseleri olmayinca imkansiz gibi bir sey. O yola cesaret var ama baska etkenler de var :( Elinize ayaginiza saglik bu arada.

• Beğen
İki gündür dağlarda olmam sebebiyle ancak yazabiliyorum :) Yeni gezinin filmini de yakında paylaşmak nasip olur inşAllah.
@historiyst iniş olmasa çıkışa katlanamazdık sanırım :D
@CmlCLK Abi çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi bazen şartlar el vermiyor. Şartları zorlamakta beyhude bir çabadan ibaret olabiliyor. İnşAllah sizinde planlarınız gerçeğe dönüşür abim...

• Beğen
Tepkiler: Hibrit insan
Geri