Scudo Sports

Yahyalı Şelaleri...

@enis57

@nadiren

arkadaşlar gelirseniz mutlaka haberleşelim hepberaber kalabalık bi gezi yapalım gerçekten çok mutlu oluruz

@Said Ergöktaş

Teşekkürler Said senide aramızda görmek isterdik neyse artık inş bi daha ki geziye tarihin uyarsa gelirsin...daha önceden gitmişmiydn büyük şelaleye?

• Beğen
Tepkiler: enis57
Scudo
@maxicef

Evet bir daha ki sefere inşallah. ;)
Büyük şelalelere daha önce bisikletle gitmemiştim ama bu yaz (duruma göre) bir ihtimal bisikletle bir şeyler planlamayı düşünüyorum o tarafa...

selamlar..maxicef , 1995 senesinde oralardaydım..fotoğrafları görünce o günler geldi aklıma ..siz ne amaçla seçtiniz bu bölgeyi ..daha önceden biliyormuydunuz buraları?

Çok güzel bir tur olmuş gerçekten..Özellikle çadırınızın yerine hayran kaldım...İnşallah başka böyle güzel gezilerinizi yine bizimle paylaşırsınız..Bunu bizimle paylaştığınız için teşekkürler..İyi forumlar,uzun pedallamalar...

• Beğen
Tepkiler: maxicef
Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler...

@cakmakmehmet

arkadaşlar daha önceden gitmişlerdi bize önerdiler merak ettim bende aslında büyük şelaleye gidecektik fakat orası 70 km kadar uzaktaymış küçük şelaleye gidelim dedik daha önceden hiç gelmemiştik iyiki gitmişiz :)

@Can Sonbay

çok teşekkürler tabiki paylaşıcaz ne yerler gözücez 15 gün sonra başlayacak olan türkiye turumuzda hepsini fotoğraflıcam :)

Geri