Kovadan dökülür gibi yağan yağmurlarda gözlüğün ıslanmasından dolayı önümü göremeyeceğimden çıkmıyorum. Onun haricindeki yağmurlar için üst ve alt yağmuuklarım ve bildiğiniz dede bisikleti modeli çamurluklarım mevcut.
@hacışerif bu konuda markaların her ürün için belirli sıcaklık aralıkları var. Yurtdışına bakılabilir ama -10 derecede sürüyorsan 500 lira civarı bi rakamı minimum gözden çıkartmak gerek. Yerli olarak exuma derdim ama bu ara güzel ceketler yoktu. Son bikaç haftada geldi ise olabilir. Decathlon ‘ta da 300’e var bi ceket. Omuzlar mebran destekli.
@lealtad evet bende o decathlonda ki kırmızı lacivert ürünü düşünüyodum denedim geçen ama emin olamadım tam olarak.
ROADC 500 BİSİKLETLE SEYAHAT MONTU ürün bu sanırım.
@Bisiklet Muptelasi
Bu akşam iş çıkışı aralıksız 1 saat sağanak yağmurda sürüş yaptım.
Lastiklerim schwalbe durano plus. Nokta kadar kontrol kaybı, kayma yaşamadım. Hız kesme ihtiyacı bile hissetmedim diyebilirim.
Fren pabuçlarım swissstop. Yol bisikleti için oldukça başarılı bir yağmur deneyimi sunuyorlar kesinlikle. Trafikte sürmeme rağmen kafam çok rahattı.
Biraz kirlendik bolca ıslandık, şimdi ekipmanlar kuruyor. Sabah tekrar yağmura giricez işe gitmek için
@BerkEvren
Swissstop pabuçlar gerçekten yağmurda harika performans gösteriyorlar. Swissstop pabuçlarım bittikten sonra yurt dışından almamak için memleketten alayım diyerek Ultegra pabuçlara geçen ben kafamı duvarlara vuruyorum şu sıralar. Çünkü kendileri yağmur başlayınca bisikleti terk ediyorlar.
Bende alt üst yağmurluk aldım ama ayaklarıma su girmesinden muzdarip durumdayım. Çözüm önerisi olan var mı acaba sadece arka taraftan su giriyor kilitli pedal kullanıyorum.
Yağmurda sürmekten çok keyif alıyorum en büyük sorun Fren... Ultegra 6800 fren papuç kullanıyorum güven vermiyor ..
Kirlenmek sorun değil eve geçince herşeyi yıkamak kolay benim için bisikleti temizlemek biraz zaman alıyor
Kullandığım lastik forumdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine Continental GrandPrix 4 Season 700x23 6500 Km devirdik çok memnunum.Virajlarda güven veriyor.
Ayaklar için ise VeloToze Tall Shoe Covers kullanıyorum (link) tek damla ıslanmıyor (yazlık ayakkabı olmasına rağmen)
video bana ait 20.dk dan sonra yağış oldukça fazla oluyor.
@thechalon
ooo eski pisikletimden ilk aldığım gün yağan muhteşem yağmur ve gecenin karanlığı birleşince yanından geçtiğim inşaattan sızan çimento gölcüğünün içerisine bisikletle düşmüştüm