Scudo Sports

YaĞmur Sonrasi Saroz(enez) Sefasi 06.06.2010

Ömer Farukkkkk, yahu insan bir uğrar selam verir geçer gider.Mutlaka uğra diye tembih mi etmek lazım yawww. Bir daha plakanı verecem polislere görecen gününü :))))
Şaka bir yana kime sorsan gösterir bizleri.
Gezin ve fotoğrafların çok hoş, yaza bir gün gezdirirsin bizde oralarda :)))
sevgiler
Kamil Tabak
o saatlerde oralarda dolaşırken biz de Enez yoluna doğru senin dolaştığın tepenin güneyinde pedallıyorduk.
Buralara geliyorsun madem bir haber etsene, belki uyardı programımız

Saros Körfezinin en güzel zamanlarını pedallamışsın.
Fotoğraflar ve dolaştığın mekanlar çok güzel. Deniz, orman, çiçekler...

Bu yaz bir kaç tur yapalım bölgede...
Hakan Eşme
Arkadaşlarıma katılıyorum.

Scudo
Çok teşekkürler .Harika paylaşım.Maaşallah çok da çalışkansınız .Bahçenizde herşey yetiştirmişsiniz.Gıpta ettim.

@Fuat KURT

sizleri mutlu edebildiysem ne mutlu vaktim olsa daha çok fotoğraf çekerdim ama

@umutkahraman

teşekkür ederim.

@agnostika

yaza daha uzun daha fazla fotoğraflı geziler eklerim inşallah

@kertman

ben teşekkür ederim.inşallah 15 gün sonra görüşürüz. Bizde yazın sahildeki balıkçı ile anlaşıp balığa çıkıyoruz:)

@haceli yılmaz

Walla dediğin gibi Haceli kardeşim ilk aklıma yaptığımız tur geldi.Artık aramızda görmek istiyoruz alçın açıldı sanırım hadi artık :) bir gün tur organize edip arabanın arkasına bisikletleri atıp gidebiliriz deniz rakı balık :)

@erdal ırmak

Haceli ye de yazdım bir tur organize edip arabaların arkasında bisikletler ile gidebiliriz ve Keşan da Hakan abiler ile buluşup voltranı oluşturabiliriz.Kulağa uzak gelsede neden olmasın :)

@Recep PEKCAN

Recep abim haklısınız ama dediğim gibi tek başına değildim yoksa bir an bile düşünmez gelirdim yanınıza.İnşallah yaza izne çıkabilirsem sizlerle beraber olmak çok isterim.Hatta şimdiden herkezi ayartıyorum bisikletleri arabaya koyup sizlerle bir organizasyon için

@xahi

rica ederim ama çalışkan olan babam ve annem :) sağolsunlar bizler için her sene uğraşıyorlar

@haluk akalın

Haluk abim haklısın inşallah yaza aranızda olacağım :)

@ahmetvemert

aynen katılıyorum size nasıl bir deniz, nasıl bir hava, nasıl bir balık, nasıl, nasıl,

@Serap Erdogan

bir gün önce eşim denize girdi ben ayaklarımı denize sokmak ile yetindim zira yeni hastalıktan kalktım gözüm tekrar yatmayı yemedi. uçurumdan atmaktan çok palet snorkelimi takıp dalmak içimi kavuruyordu.Yazın akvaryumda yüzer gibi oluyor deniz ahtapotundan levreğine, çuprasından mırmırına o kadar güzelki yaza foroğraf makimen için deniz altı kabı alabilirsem sizlere paylaşırım :)

valla alcı beni cok sevdi sanırsam ya cıkası yok benden ya bugün gittim doktora 1 ay daha kalması gerekiyomuş 16 hafta dolmadan acılamazmış anında kayar kemik dedi ne yapalım dostum kısmet bu benim yerime sen gez inş bi gün dediğini yaparız tturlar bizi bekliyo daha göl kenarında kahvaltı yapcaz biliyosun ama önce sağlık diyelimki herkeze ayak uydura bilelimm şimdilik doktora uyuyorum bakalım 1 ay sonra ne olacak kendine iyi bak teşekkürler davet için

@haceli yılmaz

Dediğin gibi önce sağlık sağlık olmadan ne bisiklet olur, ne keyif alınır yapılan işten.Alçının geç açılmasına üzüldüm ama her iş de bir hayır vardır.Bir ay sonra program yaparız bizde maksat beraber olmak değil mi? Açık büfe yaparız kahvaltıyı :)

Geri