Scudo Sports

yağmur çamur

ali akgün

Üye
Tepki
5
Bisiklet
Mosso
arkadaşlar malumunuz çamurluk kullanmıyoruz birçok mtbciler olarak.yağmurlu havalarda lastikten gelen çamurlar totonuzu ıslatırsa ne gibi bir önlem alırsınız kuruması da zor oluyor ve üşüyorsunuz ayrıca çamur oluyor. ayrı ayrı görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Scudo
:) toton kıyetliyse çamurluk kullan :) bisikletçiler için yapılan yağmurluklar yeterince kapatıyor gerek yok pek...

bisiklet yağmurluğum yok başka çözümün yokmu

Yagmurlu camurlu hava da kuruma sansi zaten yok, MTB kullaniyorsan hem islanacaksin hem de camur olacaksin, bu isin tadi ancak öyle cikar.

NOT: Su ile camur seni eritmeyecegine sana garanti veririm. ;)

Korunma yöntemi ya camurluk yada yagmurluk, baska yolu yok. Bence hic birisini kullanma.

çamurlukların standart olarak sunulduğu tur bisikletleri varken mtb almayı tercih ettiysen, totona kıyacaksın dostum yapacak bir şey yok...

Mtb'ciler de çamurluk kullanır. Böyle bir genelleme yapma bence. Tak kaliteli bir çamurluk, hem estetik açıdan güzel görünsün hem de malum yerine nazar değmesin...

Not: Forum saati 5 dk. ileri nedense...

murat cömez abimize katılıyorum mtb kullanıyorsan çamuru sevmen taraftarıyım :)
Çamurlanmak için yağmurdan sonra araziye çıktığımı bilirim. Sürüşü inanılmaz derecede eğlenceli bişey ama eve dönünce biraz uğraştırıyor tabi çamur. Özellikle benim gibi evde tutuyorsanız bisikleti

Bence mtb kullananlar çamurluk kullanmaz diye birşey yoktur.ise gidip gelen arkadaşlar vardır.bunlarda çamur olmak ve yağmurdan islanmak istemezler.benimde camurluga ihtiyacım var ama güzel bi model bulamadım.sizce 29 jant için nasıl bir çamurluk almalıyım.

biirisi çamur mu dedi ? :D
http://p1310.hizliresim.com/1g/s/tvjj9.jpg

yağmurlu havalarda ormana dalıp çamur yemeden olurmu işin zevki orada ,ha ne yapılır öne çamurluk konur arkaya .böylelikle arkadan çamur yenmez önden çamur gelmez ama yağmura çare ne o da bayağı pahalı giysiler yağmurluk su geçirmeyen ve kışlık uzun tayt su geçirmeyen su geçirmeyen eldiven ve su geçirmeyen kilitli pedal ayakkabısı ve yağmura karşı kullanılan kask ,tepeden benim kaskın üstünde hava delikleri var tabi oradan su girmekte idi ,artık bıraktım çamuru yağmuru ,ormanı ama zevki başka idi tabi,mtb demek, çamur demek, offroad demek, yağmurlu havalarda ormanda binmek demek,,

@AnılÇobanoğlu

Geçirirse malum bölgeyi üşütüp idrar yolları hastalıklarına yol açabilir. Gerçi oraya gelene kadarki üst giysilerin de su geçirmez olacağını varsayarsak pek çok kişi tercih etmeyebilir...

İnsanın üzerindeki bütün olumsuzlukları alır götürür doğa

Bende diz kapaklarıma kadar inen ve yanlardan kalçaya kadar yırtmaçlı bir yağmurluk var. Decathlon'dan almıştım. Tavsiye ederim muazzam bir şey. Katlayınca da minicik oluyor.
Bende MTB kullanıyorum. Doğa hastasıyım ancak okula ve işe de bisikletle gidiyorum. Yağmur çamur her zaman hoş olmuyor tabi. Sadece paçalar ve ayaklar ıslanabiliyor. Ona da henüz çözüm bulamadım :)

• Beğen
Tepkiler: Harbi Bisikletci
Geri