Scudo Sports

Yağmur altında 180 km.

Scudo
Ne varmış da ne olacağımış peşinden gelmeyecekmişim..

Peşinizden gelirim, hele kaybolduysanız veya kaybolmaya gidiyorsanız ( Loras civarlarına özellikle) muhakkak gelirim..

@tolgayalcin

tolga abi.benim kesinleşti yazın konyaya gidiyorum,akraba cok 2.3 hafta kalcam.bu sürede pedal sever abilerimle iletişim kurcam.daha otogardan teyzemlere gitmeyi bilmiyorum.bulurumda karıştırırım yolları.beni otogardan alsınlar.tolga abi konyayı ve cevresini tavsiye ederim ben her sene gidiyorumda.ama bu yaz ilk olcak bisiklet ile konya gezilerim :)
yaz aylarının gelmesini iple cekiyorum. :)

bu arada cok güzel bir gün gecirmişsiniz arkadaşlar,o pidelere bitim doğrusu.bi arada konya etli ekmeklerine tur düzenleyin canım cekti valla :)

güzel bir gezi olmuş , paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
Ağır şartlar altında 180 km... :rolleyes: Şimdi şu börekler olsada yesek :D paylaşımınız için ellerinize; pedallarınız için ayaklarınıza sağlık; güzel bir gezi olmuş; fotolarıda unutmamak lazım... :D

@Ahmet Bolgi

Siz yeter ki Konya'ya gelin (önceden haber verirseniz daha güzel organize işler bunlar yapabiliriz). Güzel bir tur organizasyonunun ardından Etliekmek, Bıçakarası, Tulum-Küflü Piynir Karışımlı Börek, Kıyma-Peynir Karışıklı Börek (Gonyalı tabiri ile Mevlana) vs. vs., mideye temel taşı gibi loppadak oturan ve hiç kalkmayann hamur işlerini sizlere tattırmak bizler için büyük onur olacaktır.
Haaaa... sakın korkmayın IRONlarla yapılan turun ardından yenilen etliekmekler yüzünden kilo alır mıyım diye.... NE MÜNASEBET EFENDİM; Biz IRONMAN'lerin tur esnasında yedikleri pideleri-etliekmekleri-etsiz ekmekleri ucuca ekleseniz Konya'dan İstanbul'a 'Ekmek Kuyruğu' olurdu.
Değil o günkü yediklerinizi; O günün ertesi günü yedikleriniz bile buhar olup uçacaktır.... GARANTİ Hemşerum.... IRONMAN GARANTİSİ... Başka Markalar mı?........Maalesef Garanti Kapsamına girmiyor. :in:

Şu etli ekmek fotoğrafları yüzünden gezilerinize bakmaya korkar oldum sabah sabah canım istedi !

Tüm ekibe teşekkürler, ayaklarınıza sağlık.
Konya'ya selamlar.

mesut abi götürmüşsünüz etli ekmekleri üçer üçer :D sabah sabah canım istedi valla :D çok güzel gezi olmuş

Başta Mesut Abi olmak üzere hepinizin pedallarına sağlık. İronmanlar yüzünden sakatlığım düzelmeyecek herhal. Sizlerin turlarını izledikçe tam iyileşmeden tekrar bisikletime binip dizimin iyileşmesini geciktiriyorum. Sizlere gıpta (rahmani) ediyorum. Hesed (şeytani) etmiyorum haa...:) Aranıza inşaAllah en kısa zamanda döneceğim.

Geri