Scudo Sports

Yağmur altında 180 km.

Scudo
@aslankangal

Olsun be ASLANKANGAL.... Bayramımın canı sağolsun.
Sevgili Bayram, yağmurun altında ve sabahın köründe; Bir KANGAL kadar olamasa da; sadece bizi uğurlamak için geldi ve geri döndü ASLANlaarrr gibi.
Bu bile İRONMAN ruhunun ne denli kökleşmiş, güçlü, sürekli ve samimi bir yapıda olduğunu gösteriyor değil mi? Allah herkese nasip etsin. Amin.

@tolgayalcin
Konya'ya taşınacaklar artıyor:)

Sizdeki bisiklet merakı bizde de var ama zor şartlarda sizin kadar kalabalık olamayız herhalde:)

Vaktimiz olsa ve evli olmasak bir Konya turu planlardık ama ne yazık ki iznimiz sınırlı ve evden çok uzun süre ayrılamayız . Ama inşallah bir gün Konya'ya gelirsem bisiklet bulduğumda sizin turlara katılmak isterim.

Mesut abi her zaman ki gibi farklı bir gezi olmuş.Emeği geçen herkese çok tşk ler..Yağmurlu hava ama dostluklar ve lokmalar her şeye değer sanırım.
Sağlıklı bir yaşam diliyorum.İyi forumlar.

@hknbykl

aslında çokta zor değil.. ben baharda bir çok ilimizi ziyaret etmeyi planlıyorum.. 1 gün kalmalı yada günübirlik... planım şu cuma gecesi otobüs veya trenle gitmek. cumartesi sabahı güzel bir kahvaltı. yeni İlimizde şöyle güzel bir şehir turu sonra güç bitene kadar dağ orman bayır gezi...gecede ya kalma yada trenle/otobüsle iste dönüş..bakın ne çok fazla izin gerekti , ne çok evden ayrı kaldık , nede ekonomiye çok yüklendik.. 30l yol parası 20 30 da yemek-su desek max 60liraya mükemmel bir gün..

@ilhami yücel

pazartesi sabahını biraz sıkıntılı geçirmeyi göze alarak bu projeyi bir gün kaydırarak uygulayabilirsin/biliriz ilhani abi. (cumartesi çalışanlar için)

cumartesi gecesi yola çıkıp pazar gezip pazar akşam üstü yola çıkarak gibi.. o mutlulukla zaten uykusuzluk yorgunluk koymaz yahu :)

açıktığım saatlerde yapmayın bunu ya :( Yağmurda yağıyor İstanbulda.. İlk bi pideciye gider sonra düldülümle gezerim hee :D Güzel gezi olmuş ayağnıza yüreğinize midenize sağlık :D:D

@AHMTB

bak ya madem katılmayacaktı ben gelirdim onun yerine tehhhhh :eek:

ayarıca bisikletim olsa uğurlamayı değil katılmaya gelirdim ............. gibi :D

Geri