Scudo Sports

Yağ Nasıl Çıkar ?

clİckless

Üye
Tepki
10
İsim
Yiğit Kaya
Bisiklet
Bianchi
Bisikletin zincirinden bulaşan, kadrodaki yağları nasıl temizleyebiliriz ?

Scudo
Gaz yağı ile temizleyebilirsiniz. Bulamazsanız pril ya da fairy de iş görür...

• Beğen
Tepkiler: clİckless
Tiner zarar vermiyosa bende tinerle yapıyım rahat olur

Zincirdeki yağlar için gaz yağını tavsiye ederim. Yağ işlemişse kadroya etkisi olur mu bilmiyorum. Yüzeysel lekelerde çıkartıyor.

• Beğen
Tepkiler: clİckless
Sıcak suya pril vb gibi temizlik maddesi döküp temizleyebilirsiniz. Eğer bütçeniz müsade ediyorsa bir adet WD-40 almanız işinizi kolaylaştırabilir.

WD40 ın kullanımı nasıldır ?

mazottan başkasını tanımam. bir de parlatır pırıl pırıl.

WD40' herhangi bir hırdavatçıdan alabilirsiniz. Aynı ürün 8 TL iken başka yerlerde 20 TL ye kadar çıkabiliyor. Kullanımı sprey şeklinde.. Pas sökücü diye geçer, ama içeriğinde yağlandırma özelliği de vardır. temizleme anlamında kullanılır. @clİckless

• Beğen
Tepkiler: A.Tahsin
WD40 ŞOK'a ya da A101'e geliyormuş. Yanlış görmediysem 3-5 lira civarındaydı

Tineri kadroda kullanmayın arkadaşlar. Boyaya görsel olarak zarar vermese bile kadro etiketlerini çok kolay siler. Biraz zorlayınca boyayı da siler. Balata spreyi, bulaşık deterjanı, mazot, gaz yağı, vs kullanın daha iyi.

diş fırçası mazot uyguladıktan sonra pas sökücü yağlayıcı sprey sıkıyorum zincire kadrodada aynı etkiyi gösterir sanırım ,ayrıca pası sökmek için coca cola güzel söküyor pası ek olarak belirtmek istedim

benzin veya mazot...pırıl pırıl olur...ovmadan çitilemeden siler geçer parlatır...:)

Geri