Scudo Sports

Yabancı müzik severler...Disco Club!

yukarda yanlış yazmışım
David Guetta feat Chris Willis - Just a Little More Love (Wally Lopez Remix Edit) 3':33''

diğerini indirdim hiç beğenmedim

• Beğen
Tepkiler: Özgür!
Scudo
Son zamanların gözde gruplarından: iio ve özellikle " is it love " (radio mix) parçası çok başarılı. Şiddetle tavsiye olunur.

Dünden beri sürekli dinlediğim bir şarkı
50 cent feat Justin Timberlake - she want it

linkin park - one step closer p.didiy-bad boys for life
Sean Paul ft. Rhianna- Break it Off

@Başar

80' lerin klipleri derken aklıma geldi. A-HA' nın "Take on me" parçasına yaptığı klip, yanlış hatırlamıyorsam vakt-i zamanında en iyi klip ödülünü almıştı. Şahsen ben de şimdiye kadar daha iyisini görmedim. Ne zaman izlesem bisiklete binip deli gibi basasım geliyor. :)

@Zuhâl

80ler'den klip diyince, def leppard'ın ödül aldığı - "pour some sugar on me" aklıma geldi. ilk defa tek kollu bir davulcuyla tanıştım bu parçanın konser videosuyla.
ne azim be:eek: ,"rick allen" saygı duyduğum insanlardan bir tanesi.
klip;
(link)

bu arada konu başlığı dikkatimi çekti şimdi,
"yabancı müzik severler(disco club)"
hatırlıyorum 90ların başlarında müzikten konuşulurken , "siz ne dinliyorsunuz?" sorusuna çoğu zaman "yabancı dinliyorum" denildiği çok rastgeldi bana:D :D ozamanlar yabancı müzik dinliyorum demek çok cazipti:cool: sanırım:D hani şey gibi, bazı grupları dinlemek bazı insanlara göre ayrıcalık gibidir, bu da onun gibi bişiydi herhalde, yabancı müzik dinliyorum demek ayrıcalık gibiydi sanki :D :D
ama şimdi "yabancı müzik" kavramı çok tuhaf geldi bana. Bikaç kez de yakın zamanda denk geldim, "yabancı dinlemem, yerli dinlerim", "yerli sevmem, yabancı dinlerim" vs vs..çok garip geldi açıkçası, anlayamadım.. oyüzden bu konuda bikaç satır yazma gereği duydum.
yabancı veya yerli olarak katagorize edeceğimize ki bu kaset/cd satıcıları için de geçerli (bana göre), sadece tarz üzerinden ayrılsa ve o şekilde lansedilse günümüze göre daha uygun olacak gibi geliyor bana ki bu durum müziğe daha geniş bakılmasını da sağlayacak bence...

Bumcello - Dalila (Martin Solveig remix)

Timbaland - The way i are

Chris Lawyer & Thomy - We Gonna Feel It (Radio edit)

Costi Ionita & Alberto Diamant - Ca la Amsterdam

David Vendetta - Out Of Control (Antoine Clamaran Remix)

Luc Margeaux - Ethnic Drums

Mutlaka bulun ve dinleyin, dinletin ;)

@xcangel

kesinlikle..hatta daha eskilerden abba, boney m gibi gruplar..birer ekol....

Tatagolosa - Los Microfonos

Justin Timberlake - What Goes Around

Milk & Sugar - Love is in the air (mix)

@Zuhâl

O adam da bu kız (Sandra) gibi tizlere iyi çıkabiliyordu. Alphaville deki adam da öyle. Şimdilerde gördüklerimden ses veya kapasitesi olan pek yok.
Tenorlar rock müzikte. (Gerçi onlar da 80 li yıllarda doruktaydılar)

eh child in time ı ya da sebastian bach tan canlı bişeyler dinlemek şansı gittikçe azalıyo

@Başar

Kesinlikle katılıyorum. Nerdee şimdi o zamanın vokalleri?...O adam derken Morten Harket' ten bahsediyorsunuz galiba...:D Hey gidi hey...Zamanında az kız ayılıp bayılmadı o adama; ses de olunca karizmanın tavan yaptığı dönemlerdi tabii.
Marian Gold da muhteşem bir vokal (Alphaville). Bin kez dinlesem bunları bıkmam herhalde.

paul oakenfold'dan bahsedipte dj.tiesto'yu es geçmek olmazdı..
elektronik canım istediğinde winamp'ta sırasını alır hemen..

Disco - techno - underground dinlenmez mi :)

Benden de bi iki sarkı

Drunkenmonkey - Calabria

Strings - Diving

Marcel Woods - Advanced

YAhel - Inta Omri

Pet Shop Boys derim. Army Of Lovers derim. Army Of Lovers isim değiştirdi; Body Without Organs oldu gerçi; Balans ve Roxy'de izlemiştim; harikalardı; organizatör tanıdık bir abimizdi, Roxy'dekinde kuliste fotoğrafta çekilmiştik. O günü unutmam. Ama artık gece dışarı çıkmıyorum 1 senedir. Her neyse tavsiye olunur.

Bu arada syntheiser ile keyboard arasındaki farkı bileniniz var mı?

Konuyu yeni fark etmişken 80 lilerin veya yakınlarının disco şarkılarını nereden bulabilirim ufak bir ipcu verseniz.
Bu zamanda yapılan discolar tamamen yapay ses ama eskiden yapılanlar gerçekten insanın içindeki kan dolaşımını hızlandıran cinsden.
Bi tane örnek mesela "miami sound" gibi bir grup mu ne vardı gerçekten güzel şarkıları var.

@Selim Çam

keyboard dedıgın de sadece tonlar sıralanmıstır onları calarsın
syntheiser da ise tonları bırbırıne karıstırarak ıstedıgın tonları bulup calarsın(Ör:Emulator II)

Geri