Scudo Sports

Ya Kaskım olmasaydı?

Geçmiş olsun , bu durum nasıl bir ülkede yaşadaığımızaı yine yeniden gözler önüne sermiş. Bisiklet süren uzaylıdır bu ülkede.:(

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
Scudo
Çok geçmiş olsum.. bende kask alıcam ama hep erteliyorum inşallah kısa sürede alabilirim

• Beğen
Birgün ona da biri 3 metreden yakşıp bişeyin varmı deyip ardından kaçar gider inş. başka bişey demiyorum. Allah şifanı versin kardeşim.

• Beğen
geçmiş olsun kardeşim inşallah birdaha böyle bir kaza ile karşı karşıya kalmazsın

• Beğen
sağolun arkadaşlar, gece acile gidip gerekli kontrollerden geçtim, çok şükür önemli bir birşeyim yok,elim, ayağım bandajlı hatta bu akşam yine çıkacağım geziye:) artık araç sürücüleri nekadarda haksızda olsa bizim daha fazla dikkatli olmamız gerekir, çünkü bizim canımız ortada... Allah cümlemizi korusun kaza beladan

geçmiş olsun, aynı şekilde bir arabanın bana yolu kapatması yüzünden çukura girip dengemi kaybetmiştim ve yokuş aşağı takla atmıştım. hatırladığım tek şey arka tekerin havada olduğu, asfaltın yakınlaştığı ve düşüş sonrası fren kolunun kaskımın hava kanalından birine girmesi idi. yerden kalkabilmek için kaskı çıkarmıştım. sonra da kaskı gidondan ayırmak için yarım saat uğraşmıştım. herkesten çok dikkatli olmamız gerekiyor trafikte. zira onlar kendilerini bile görmüyorlar, bizi görmek onlar için bir lüks.

geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız.

gel gelelim kazaya sebebiyet veren o boyalı abla, aslında düşündüğünüz kadar suçlu değil. bisikletliler çoğu zaman 4 tekerleklilerin kör noktasında kalıyor, ya da şöförün genellikle bakmayı akıl edemeyeceği yerlerde duruyorlar. bu konuda da kimsenin yapabileceği birşey yok; karşılıklı empati kurmak o kadar da kolay birşey değil.

durum böyleyken, sizin frenleri verimli kullanmayı öğrenmeniz gerekiyor. önceden alıştırma yapar ve yolda da algılarınızı sürekli açık tutarsanız; korkunç hızlarda gitmediğiniz sürece her türlü durumda kendinizi uygun şekilde güvene alabilirsiniz.

daha önce bir yazı yazmıştım panik fren tekniğiyle ilgili, okumak isterseniz buyrun:

İleri Sürüş Teknikleri - Panik Fren

• Beğen
büyük geçmiş olsun kardeşim Allah korumuş. Plakasını alıp 155i araman gerekirdi.

@Orhan Yıldız

sanada çok geçmiş olsun kardeşim, Allah beterinden korusun, artık yapmamız gereken tedbir,güvenlik ve dikkat

• Beğen
Tepkiler: Orhan Yıldız
@Pasa Gultas

sağol kardeşim, o anda neyaptığımı dahi bilmiyordum kaza şoku işte.o an tek aklıma gelen bir an önce toparlanmak ve eve gitmek, hastana dahi aklıma gelmedi, ama çok şükür ufak sıyrıklarla atlattık, iyim çok şükür

Geri