Adem Dualı
Daimi Üye
- Tepki
- 210
- Bisiklet
- Merida
arkadaşlar daha 1 saat öncesine kadar kaza yaptım, dik bir yokuşu sağ salim in sen,kadının biri önüne çıksın, sağa dönüş yapsın, ve döndükten sonra sinyali yaksın?güya sağa dönüş sinyali yaktı, ve tabi ani dönüş yapınca ben ard arda 2 takla attım, o anın pskolojisi değişik, donup kaldım, ve inanırmısınız çevreden kimse gelipte öldümü kaldımı diye bakmadı, nede olsa, 'giyim,aksesuarımızla bizleri uzaylı gibi görüyorlar' ve aklımda kalan tek anı ise havalanmam, yere düştükten sonra arabanın sağ arka lastiğinin elimin üzerinden geçmesi, neyse, toparlandım, boyalı,cilalı bir bayan indi araçtan, birşeyin varmı, hastaneye gidelim mi? (arada enaz 3metre msfden soruyor) birşeyim yok demeye kalmadan aracına binip gitti.bisikletimi yeren kaldırdım, zincir,gidon vs.. düzledim ve yola koyuldum, eve geldikten sonra, kardeşim karşısnda beni görünce -abi bu ne hal? ne varmı demeye kalmadan aynanın karşında buldum kendimi, kaskın çeşitli yerlerinde kırıkların olduğunu gördümi ve vucudumun çeştli yerlerndede sıyrıklar.. ucuz kurtuldum şimdi çok şükür iyim.ya kaskım olmasaydı diye düşündüm, kafa,göz kalmazdı, abiler,kardeşlerim, bisikletinize binmeden önce,pedalınızı çevirmeden önce kendi güvenliğinizi düşünün, ve neolur,kaskınızı takmadan pedal çevirmeyin.