Scudo Sports

Ya Kaskım olmasaydı?

Adem Dualı

Daimi Üye
Tepki
210
Bisiklet
Merida
arkadaşlar daha 1 saat öncesine kadar kaza yaptım, dik bir yokuşu sağ salim in sen,kadının biri önüne çıksın, sağa dönüş yapsın, ve döndükten sonra sinyali yaksın?güya sağa dönüş sinyali yaktı, ve tabi ani dönüş yapınca ben ard arda 2 takla attım, o anın pskolojisi değişik, donup kaldım, ve inanırmısınız çevreden kimse gelipte öldümü kaldımı diye bakmadı, nede olsa, 'giyim,aksesuarımızla bizleri uzaylı gibi görüyorlar' ve aklımda kalan tek anı ise havalanmam, yere düştükten sonra arabanın sağ arka lastiğinin elimin üzerinden geçmesi, neyse, toparlandım, boyalı,cilalı bir bayan indi araçtan, birşeyin varmı, hastaneye gidelim mi? (arada enaz 3metre msfden soruyor) birşeyim yok demeye kalmadan aracına binip gitti.bisikletimi yeren kaldırdım, zincir,gidon vs.. düzledim ve yola koyuldum, eve geldikten sonra, kardeşim karşısnda beni görünce -abi bu ne hal? ne varmı demeye kalmadan aynanın karşında buldum kendimi, kaskın çeşitli yerlerinde kırıkların olduğunu gördümi ve vucudumun çeştli yerlerndede sıyrıklar.. ucuz kurtuldum şimdi çok şükür iyim.ya kaskım olmasaydı diye düşündüm, kafa,göz kalmazdı, abiler,kardeşlerim, bisikletinize binmeden önce,pedalınızı çevirmeden önce kendi güvenliğinizi düşünün, ve neolur,kaskınızı takmadan pedal çevirmeyin.

Scudo
Büyük geçmiş olsun, bu son kazanız olur inş. Arabanın tekeri elimin üzerinden geçti demişsiniz, doktora görünseniz iyi olur.

• Beğen
Tepkiler: Adem Dualı
gecmıs olsun. Kask onemlı tabı hatta en onemlısı hayat kurtarıcı. allah beterınden saklasın. allah bır daha gostermesın...

• Beğen
kazadan sonra 5km yol gittim, sol elimde kızarıklık var, birşey yok diye umud ediyorum,ama dediğiniz gibi doktora görünmem gerekir, hepinize tşk ederim, inanın geldkten sonra daha kaza şokunu atlatmadan açık pcnin karşısına geçip parmaklarım titreyerek siteye girip sizlerle dertleşmem oldu:) Allah hepinizden razı olsun, Rabbım cümlemizi kaza beladan korusun

büyük geçmiş olsun.. vakit geçirmeden doktora gidin sadece eliniz için değil vücudunuzu kapsamlı bir kontrolden geçirtin..

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun. Eliniz başta olmakla birlikte komple bir doktora görünseniz iyi olur.

• Beğen
gecmiş olsun. arabanın tekeri elinin üzerinen gectiyse kesinlikl bir film cektirmelisin ne olur ne olmaz.

• Beğen
elinizde acı olmasa bile hassas doku zedelenmesi olabilir, buda bi kaç güne büyük bi ağrıya sebep olabilir, erkenden tedbir almak en iyisi. Geçmiş olsun

• Beğen
geçmiş olsun. malasef böyle duyarsız insanlardan ülkemizde çokça var. allah korumuş büyük tehlike atlatmışsınız. eliniz için doktora görünmeyi ihmal etmeyin.

• Beğen
Geri