Scudo Sports

XXL Kask

Tepki
0
İsim
Arda Kaplan
Bisiklet
Mosso
Herkese merhabalar, bisikletimi alalı daha 1 ay oldu. 1 aydır da bulabildiğim tüm bisikletçileri dolaştım ancak kafama göre bir kask bulamadım. Biraz büyük bi' kafam var (kulak üstüden ölçtüm 66 cm). Büyük dedikleri modeller bile 62-63 cm de bitiyor. Bana uygun bir kaskı nereden bulabileceğim konusunda bir fikri olan veya öneride bulunabilecek olan var mı ? Şimdiden teşekkürler

Scudo
Ayarlanabilir kasklar mevcut arkadan sıkarak/gevseterek ayarlayabiliyorsun.

Yurt dışı sitelerede bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: denizsmr ve Narki
@acrossfire ne kadar seviyesiz cevap, üslubuna dikkat et biraz.

@denizsmr
Üslubla alakası yok hocam ben kask alırken bisikletci abi demişti kasksız dolaşmaktansa kafanda tencereyle dolaş daha guvenli diye .
Amacım dalga gecmek degildi

@acrossfire her ne olursa olsun yaşça senden büyük birine bisikletçi abinin lafını kullanman yakışık olmamış, tavsiyeni yazmışsın ne güzel keşke sulandırmasaymışsın.

Giro'nun büyük kafalı sürücüler için Bishop diye bir modeli var, fakat o da ölçüsü 61-65cm.

bir iki gününü sırf bu işe ayır bence (kask aramak) illaki kafana uygun bir kask bulursun, piyasada inanılmaz çok çeşit ve kalıp farklılıkları var çünkü

@acrossfire

Sitelere baktım ancak sitelerde bile en fazla 64' e kadar bulabildim. Sonuçta sıkmanın/gevşetmeninde bir ölçüsü var. 50 cm olan birşeyi 66' ya gevşetemiyorsun.
(link)
(link)
(link)

@Murat B.
Dolaştığım yerlerde en fazla bu ölçüde şeyler bulabildim zaten. Ama onlarda olmuyor.

@Volkan Metin
Halihazırda İstanbul Anadolu yakasında 8-9 bisikletçi dolaştım ama şu ana kadar bulamadım. Son çare buraya yazayım belki gören eden olmuştur dedim.

Geri