Scudo Sports

xt fiyatı...

bambam

Üye
Tepki
11
xt disk fren takım olarak ortalama ne kadar arkadaşlar...( rotor, kol,.....)

Scudo
340$ civarı +/- 15$

peki ben şunu soracam kaçkar bisiklet adresinde xt fren vites kolu takmı gordum fiyatı 300$ sağ sol dahil.. şimdi ben bu sistemi aldığım zaman başka ne almam gerekiyo hazne felan diyolar ama ben bilmiyosrum sadece kaliper ve kablolar yeterli mi? ayrıca kablolar ve kaliperlerin olduğu (xt) bir link varmı??

Arka ve ön göbeklerinin disk fren uyumlu olması lazım. Eğer uyumluysa başka bir şey almana gerek yok.

ben xt 240 liraya buldum ankara performans bisiklette

Kadro ve maşanızında disk fren için gerekli bağlantılara sahip olması gerekiyor. Dikkatinizden kaçmamıştır umarım.

@mustea7

300ytl ye de xtr set gözüküyor acaba fiyat bilgilerinin doğruluğunu teyid eden var mı ?

@mustea7

(link)

Fren seti diyor ama kolların dahil olacağını zannetmiyorum.
240 liraya komple set mi xt ler?

evet ben siteden bakmadım yüz yüze konuştum her şey dahil dedi vurgulaya vurgulaya

@mustea7

Peki teşekkür ederim.

yanlız benim alacağım sette sadece sağ ve sol kol var hidrolik. benim bisikletimde telli disk fren var (bianchi diablo) bunun için arkayada disk fren almam lazım. bunlar için de link arıyorum. ama tek kaliper satan bir site bulamadım??

ankara performans bisiklette kalipler tek olarak satılıyor bildiğim kadarıyla hafta içi gitme ihtimalim var sormamı istermisin

Geri