Scudo Sports

Xt aynakol dış lastik beyaz sele borusu

halid acar

Forum Bağımlısı
Tepki
595
başlıktada belirttiğim gibi xt aynakol arıyorum yalnız aynakol (link) bu linktekinden olacaktır.

düz yolda tutuşu iyi ebatı 2.0 2.2 arasında olan dış lastik arıyorum önceliğim maxxis larsen tt crossmark gibi lastiklerdir. az kullanımş olması aradığm en önemli özellik

blackburn delphi 3.0 4.0 5.0 serilerinden km saati arıyrum

beyaz sele borusu arıyorum temiz olması aradığm tek özellk

bu ürünlerden elnde olpda satmak isteyenler özel mesajla ulaşablrsnz hergün foruymdaym kesn cevaplarm iyi günler

Scudo
mrb elimde bir çift kullanılmış maxxis larsen mimo var dişleri %40 oranındadır istersen onu sana verebilirim.ayrıyetten elimde sıfır lastiklerde var
bir çift KENDA KADRE 26*2.10
bir çift MİCHELIN XC 26*2.00
FİYATLAR:
maxxis:50 tl
kenda:100 tl
michelın(katlanabilir):100 tl

m770 aynakol var elimde. resimlerde yaglı görünüyor sadece. gayet temizdir. gelip görebilrisin. 200 tl

@cengizhan bekir bayram
cengizhan resimlerde soyulmuş gibi gördüm. sen daha net fotosunu atablrmisin? ramazandan dolayı dışarı çıkmayı pek düşünmüyorum

ilan güncel bu arada aramaya devam

@halid acar

elimde temiz xt aynakol var...maxxis crossmark 2.1 az kullanılmış dişlerde aşınma olmayan lastik var...

fiyatları buraya yazıyorum çok temiz oldukları için kargo masrafları dahil fiyatları yazıyorum... fiyatta indirim yapma şansım yok... dediğim gibi az kullanılmış ürünlerdir..

maxxis lastikler 110
xt aynakol: 360 TL.

Satma nedenim: uygun xtr aynakol bulunup takılması ve schwalbe rocket ron takılmasıdır...

ikisini alırsan 450 son rakam tek fiyatları üstekiler geçerlidir... lastiklerin çifti için istediğim rakamdir belirtmek iistedim :)

saygılar

Ersin hocam merhabalar. xt aynakol için temizliğine göre en fazla 250 Tl ayırmıştm ama maxxis lastiklerin resimleri mevcutmu acaba?

@halid acar

http://img691.imageshack.us/img691/1346/img3120pd.jpg
By (link) at 2011-08-02

http://img687.imageshack.us/img687/5961/img3121wb.jpg
By (link) at 2011-08-02

reısmler bunlar yeni cektim. o gördügün resimde ısıktan dolayı o kadar kötü görünüyordu. cok bi çizigi yok.

@halid acar

Bisiklet toplamaya karar verdiğim için satıştan vazgeçtim...

teşekkürler...

ilan şimdilik sadece dış lastik ve beyaz sele borusu için günceldir...

Beyaz sele borunuzu kendi seleborunuzdan da yapabilirsiniz ;) bir arkadaşım yapmıştı çokta güzel oldu biraz zahmetli fakat emin olun deyiyor kendi sele borunuzu tamamen zımparalayıp boyuyorsunuz sonra istediğiniz bir stiker falan varsa onu yapıştırıp üzerine cila atıyorsunuz süper sele borunuz hazır :D

Geri