Scudo Sports

xt arka aktarıcı vidası

alper52

Daimi Üye
Tepki
235
İsim
Alper
Bisiklet
Fuji
Merhaba arkadaslar resimdeki vidayı çaldırdım. çok garip bi durum ama evet çalınan parça o vida. bisikleti birakırken 2-4 de birakmiştim buldugumda 2-9daydi geri de geçmiyordu, teli gergin tutan vidasanıyorum, her neyse ayar vidası diye gösterilen parçalar buna benzemiyor. acaba bu vidanın özel bir adı mı var?

http://i.imgur.com/BbBQ6yn.jpg

Scudo

Dosyalar

• BbBQ6yn.jpg
    BbBQ6yn.jpg
    54,7 KB · Okunma: 33
@alper52

O vidayı ben sana göndereyim. Özelden açık adresini ve telefonunu yazarsan yardımcı olurum.

@Anonim iki uc bisikletciye sordum bizde yok dediler, tourney falan al 0 ordaki vidayi kullan dediler, resimlerde bakiyorum tourneydeki vida ila bu ayni degil gibi duruyor,

@alper52

bisikletçiye falan gerek yok :) nalbur olur veya vida ve türevlerini satan bir çok yer mevcut özellikle karaköyde 1 tl değil onun masrafı :) ölçüleri söleyin hatta evde varsa gönderiyim size

O vidayı kim neden çalsın o_O Aktarıcıda bir sorun olup kendi kendine düşmediğine emin misiniz?

@Deniz Yılmaz. %100 eminim, yukarida yazdigim gibi 2-4 biraktim bisikleti cunku rampa cikip park yerine geliyorum. ertesi gun bisikleti alirken 2-9 da buluyorum, bisiklet kilitli

@Anonim

@tuna ünüvar

@Orhan Akarkut

aslinda bisikleti oraya birakmamami isteyenlerden supheleniyorum, daha fazla hasar vardi frenlerimi sikinca balatalar falan dokuldu, sakadan ziyade bilincsizce yapilan birseydi, ama yolda frenleri kullancak olsam duramayacaktim, hepsini hallettim bi vidam kalmisti onu da hallettik kismetse, forumdan bir arkadas kargoyu cikartmis sagolsun

@alper52 Zaten bahsettiğiniz vida teli gerdirme vidası. vida gevşeyince/düşünce aktarıcı da doğal olarak en küçük dişliye düşecek. Şimdi hırsızlık olsa boru değil yani XT vites. Direk onu alırlardı. Ama ne bileyim vidayı kim ne yapsın :/

Geri