Scudo Sports

xrs 300 fren kolu

desfonA

Aktif Üye
Tepki
30
Başlangıç
2005—06
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Xrs 300 almayı düşünüyorum forumda fren kolunun dandik olduğunu söylemiş bir kaç kişi onun için alınca değiştiririm gibime geliyor ama vites kollarını söküp vites+fren kolu şeklinde yapabilirmiyim? (Umarım açıklayabilmişimdir?

Scudo
1 ay sonra up :D

Yardım edicek yokmu?

bu konuda pek fazla bilgi sahibi değilim fakat tabiki yapılabilir diye düşünüyorum. ihtiyacın olan bütçene uygun tabi birde çekiş sistemine uyumlu STI vites fren kollarını kullanabilirsin.umarım çok daha tecrübeli arkadaşlarımız sana bu konuda yardımcı olurlar iyi forumlar :)

Teşekkürler bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olun :(

@Atakan Y

Atakan Merhaba xrs 300 almak yerıne fıt3 yol bısıkletını alabılırsın .Yapıcan masraflar nerdeyse bu fıyata gelıcektır zaten : (link)

@ebubekir sözbir

Fit 3 yerine triban alırım :D masrafları öğrenmek için yazdım zaten okadar masraf çıkartırsa değmez :)

@Atakan Y
Sızın ıstedıgınız gıbı bır model olarak Claudbutler KOPPENBERG var.Bır arastırın derım .

@ebubekir sözbir
Türkiyede nerde bulunur bu bisiklet hb de satışı varmış galiba kaldırılmış ?

@Atakan Y

Claudbutler KOPPENBERG Turkıye sorumlusu degılım .O yuzden bılge googleda aramak gerekıyor.Anlayısınız ıcın tesekkurler :)

@ebubekir sözbir bildiğinize göre araştırmışsınız diye düşünmüştüm ilginize teşekkürler

Geri