Scudo Sports

Xlc Triathlon Aero Bar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

osmancan71

Forum Bağımlısı
Tepki
2.268
İsim
osman
Başlangıç
2018—19
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Scudo
Merhaba,

kullanımı nasıl? ben bir tane tribar aldım bundan farklıydı. uçları birleşik olandan. biraz kullandım ama tam adapte olamadım. bunda nasıl kullanım.

Merhaba,

kullanımı nasıl? ben bir tane tribar aldım bundan farklıydı. uçları birleşik olandan. biraz kullandım ama tam adapte olamadım. bunda nasıl kullanım.
Aldığınızın fotografı var mı?

Kullanımı ergonomısı güzel ben beğendim. Fakat gravell da olmuyor arazide kontrol edemiyorsunuz bisikleti ztn bunumla hiç olmaz o iş :) fitness bisikletim için almıştım. Dinlenmek için güzel uzun yoldada güzel ama güvenlik şeridi dar yollarda pek iyi değil. Sizin sorunuzun cevabı galiba ilk cümlem. Daha önce benzerini kullandıysanız belirli bir tecrübeniz vardır. Ergonomısı güzel tutuşu ayarlanabılırlıgı felan iyi

Benim kullandığım bu. Çok rahat edemedim gibi ama belki bana öyle geliyor olabilir. Alışmak gerekiyordur. Sizinki daha kullanışlı gibi görünüyor ama emin olamadım.
Peki fiyatı ne olur?

Benim kullandığım bu. Çok rahat edemedim gibi ama belki bana öyle geliyor olabilir. Alışmak gerekiyordur. Sizinki daha kullanışlı gibi görünüyor ama emin olamadım.
Peki fiyatı ne olur?
Bendekınde son tutuş kısmını ayarlama imkanı var fazladan. Sizinki sabit. Yani bılegınızı bukecegınız pozisyonu kısmen ayarlayabilirsiniz

180 e bırakırım.

150 olur mu?

şansımı deneyeyim dedim.

150 olur mu?

şansımı deneyeyim dedim.
aslında 150 tl yi daha önce teklif eden 2 kişi oldu ama hayır dedim. bekledikçe eskimeyecek ama sıfır fiyatı yükselecek satmam daha kolaylaşacak. bu seferlik olsun. özelden yazabilirsiniz. zaten kullanmıyorum en azından fren balatalarına para çıkarmış olurum :)

Satıldı mı?

Ben alabilirim, dönüş yaparsınız olumlu olumsuz

Günaydın. Tamamdır, özelden yazıyorum şimdi.

Günaydın. Tamamdır, özelden yazıyorum şimdi.

Forum konusunda yeniyim, özel mesaj nereden yazılacak bulamadım işin açığı. Ben numaramı buradan yazıyorum. Siz bana whatsapp tan yazarsanız karşılıklı bilgileri paylaşır, işlemi tamamlarız. Teşekkürler.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri