Scudo Sports

XLC markasını nasıl bilirsiniz?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
311
bir takım aksesuar arayışı içindeydim, aradıklarımı XLC markasında buldum ama kalitesi nasıldır hiç bilmiyorum.. mesela XLC'nin kaskları sağlam mıdır? yada diğer aksesuarlarını gözümüz kapalı alabilir miyiz?

Scudo
Ben gözlüğünü kullanıyorum ve idare ediyor , pedallarınıda gördüm ama açıkcası pek içime sinmedi.

Bende kaskı var iyidir ama çok daha iyilerini gördüm parasına göre diyebilirim.

Hic bir seye yaramaz, benden demesi. Karari siz verin...

bi tane kask beğendim 145lira dediler.. marka vasat ise bu para verilmez o halde :confused:

Fena ürünleri yok ama benzer fiyata farklı ürünler düşünlebilir

Ne cok ii ne cok kotu orta sinif bi marka ama fiyatlari birz yuksek

Ben xlc marka bir gidon düşünüyorum. Firmanın diğer sattığı marka ile arasında fiyat farkı çok.. Şimdi biraz soru işareti oluştu kafamda..!! Bu markanın gidonu peşin 40 tl ye gelirken öbür marka peşin 115 tl diyor.. İşimi görür mü acaba?

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Ben de birçok ürününü kullanıyorum, mesela selesi, gidon yükseltme boğaz eki pedal gibi
ama her kategorideki ürünü aynı kalitede değil. ürüne göre araştırmak lazım

Bana geometrisi doğru bir drop bar gidon lazım...

Genellike F/P türü aksesuar arayışı sözkonusu ise XLC markası iş görüyor.

Bugün XLC marka bir kask aynası aldım. pek memnun kalmadım açıkçası .÷(

Bende kilidi var, birkaç kullanımdan sonra kırıldı. Çınçın zil aldım XLC marka, gayet iyi. Her ürünü iyi veya her ürünü kötü demek yanlış olur.

Orta yollu bisiklet yedek parça ve aksesuar yapan bir firma. Fiyat- performans oranı iyi diyebiliriz.

Bildiğim kadarıyla Accell Bisiklet Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin patentli kendi markası. Aksini bilen arkadaşlar varsa düzeltsinler beni.

Çok kaliteli ürünler olduğu söylenemez, giriş seviyesi modeller genelde, bana da albenisi gelmiyor fiyat ne olursa olsun. Yani yerden yere vuruyormuş gibi oldum ama kusura bakmasınlar... Yerli üretim ürünlerin yüksek fiyatlardan satılmasını yanlış buluyorum...

@amoush00 Ben de şu an xlc marka kelebek gidonu kullanıyorum. bir sorun yaşamadım. Bence muadiline 115 tl vermeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: amoush00
XLC'nin düzgün ve sağlam ürünleri olduğu gibi kaliteli diye umduğunuz kalitesiz ürünleride var.

Örneğin kask aynası, suluk kafesi, alyen anahtarlardan bazıları diyebilirim.

Çöpe at gitsin

Geri