Scudo Sports

İnceleme Xlc kask aynasi

nuruasakir

Forum Bağımlısı
Tepki
311
İsim
recep
Bisiklet
Salcano
(link)

Buyuk beklenti ve hevesle aldigim kask aynasi kullanmayanlar icin kisaca anlicam

Uzunluk ayari yapilabiliyor ancak saglam yapilmamis asagiya dogru bakinca dusucek gibi oluyor

Yakin ayna takilmis bu yuzden cisimle oldugundan buyuk gorunuyor ayna kucuk cisimler buyuk hic bir yer gorunmuyor bence tam tersi cisimleri kuculten ancak genis acili gosteren ayna olmaliydi

Aynayi ayarlamama ragmen arkadan geleni gormek icin tabiri caizse arkadaki cisime nisan almaniz gerekir arkada arac ariyorum

Aynada tehlike var mi diyene kadar arkana baksan daha hizli isini hallediyorsun ve dikkat dagitiyor

Kamyon otobus gibi araclari kullanadildigim icin ayna kontrollerim mesafe olcumlerim iyidir diger marklari bilmem ama xlc kask aynasi urun olarak da 20 tl degil 5 tl lik urun gibi duruyor

Nihayetinde sinirlendim kirdim aynayi kimseye tavsiye etmiyorum

Scudo
Bu konuda Zefalin aynasını şiddetle öneririm...Hem estekik hem sağlam... :)

@Anonim

carraro 225 bisikletim için gidon aynası önerirmisiniz.Cukurlardan filan gecince ayna kısmı sağa sola yamulmayan.gözler bozuk olduğu için kask aynası ufak geliyor gözüme

@SMMMtugi Ben aldığımda 14 tl falandı ama şu an 40 tl falan sanırım emin değilim

@devilmycarlos Valla ben gidon aynalarına ısınamadım hiç, kask aynasıyla götürüyorum maçı çok da memnunum, benimde bozuk gözler bi de gözlükde var aslında alışabilirseniz çok rahat

@devilmycarlos kendi kullandığım btwin aynayı önerebilirim (link)

2 yıldır kullanıyorum, ayarı çukurlarda bozulmayacak kadar sıkı düşmelerde kırılmayacak kadar esnek bir malzeme. Sol elin dış kısmını aynanın sağ ucuna hizalı şekilde ayarlayınca fazlasıyla geniş bir görüş alanı sağlıyor.

ben kask aynasini elle yapcam adam akilli genis acili bi ayna bulmam lazim bakir tel ikisi yeter diye dusunuyirum .yakin gosteren aynalar her zaman yaniltir.uzaktaki arac dibinde gorunsun cikmasin mantigi ile yapilmis

Gözlüğe takılanlar da var millet çok memnun:
(link)

Ben de çakmasını aldım:
(link)

Henüz deneme fırsatım olmadığından yorum yapamıyorum ama 1167 incelemeden 4.5 yıldız almışsa gayet iyi bir ürün olmalı.
Bir de bu tür kask-gözlük aynalarının plastik eklemli olanlarının belli bir süre sonra sıkıntı yaptığını bir çok farklı yerde okudum.

Plus kask aynası kullanıyorum. Arkasında zefal yazıyor. Gayet kullanışlı herkese öneririm. Fiyatı, 25 tl

• Beğen
Tepkiler: PeDaLLı-YoRuM
Geri